Kütahya Belediyesi hizmet binasında faaliyete başlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR ve Abdullah DAMCI yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

ANLAMLI SLOGANLA HİZMETLERE DEVAM

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün Güçlü Kadın Huzurlu Aile, Yaşanabilir Kütahya sloganıyla çalışmalara devam edildiğini dile getiren Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Aile birliğinin kutsallığı bilinciyle dokunmadık el, değmedik gönül bırakmayacağız, dedi.

Başkan IŞIK; Toplumumuzun can damarı olan ailelerimizin huzurlu, mutlu, yaşamlarına daha bilinçli devam etmeleri amacıyla ekonomik, psikolojik açıdan vatandaşlarımızı destekleyip Kütahya olarak el ele, gönül gönüle yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz, ifadelerini kullandı.

SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORLAR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli çalışmaları çerçevesinde hemşehrilerimizin evlerine misafir olup, onların sorunlarını yerinde dinliyor. Aile bütünlüğü, kadınların ve çocukların eğitimi gibi önemli konuları gündeme getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli,  vatandaşlarımıza bu kapsamda bilgi veriyor.

HABER:MEHMET ARKAN

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi