Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 10 günlük ilçe gezi programının ilk haftasında, Domaniç, "Tavşanlı, Emet, Gediz, Hisarcık, Simav ve Gediz ilçeleri ile Tunçbilek, Çukurca, Kuruçay, Tepecik, Kuşu, Güney, Akdağ, Çitgöl, Demirci, Yenice, Göncek, Hacı- kebir, gibi birçok belde ve köyü ziyaret eden vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında Kaymakam ve Belediye Başkanlarını da ziyaret eden Erbaş, Kütahya için göreve hazır olduklarını belirtti. MHP Milletvekili Erbaş ; " Parti gözetmeksizin tüm belediye başkanları- mızı ziyaret ediyoruz. Seçimler geride kaldı. Artık siyaset gözetmeksizin, ilimiz adına tek yürek olmalıyız. Ana noktamız “KÜTAHYA" olmalıdır. "dedi.

BİR ÇİVİ ÇAKILSIN YETER!

Siyasilerin ve Belediye Başkanlarının görevinin Kütahya'ya bir çivi daha çakılmasını sağlamak olduğunu ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş;" Kütahya İçin tüm siyasi kimliğimizi bırakıp birlik içinde, tek yürek olmalıyız. Kütahya için hangi belediyenin bir çivi çakacak projesi varsa her zaman yanında olmaya hazırız. Bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Bizim derdimiz kaymak yemek değil, ilimize bir çivi çakılmasıdır. Biz işin kaymağını yemeğe değil, göreve talibiz. Şuna inancım tamdır I Kütahya için tek yürek olursak, görev süremiz sonunda daha yaşanabilir. Daha gelişmiş bir Kütahya göreceğiz. Bu açık çağrımızdır. Kütahya için tüm belediyeler ile iş birliği yapmaya hazırız." diye konuştu.

 SİMAV ESKİ CANLI GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK

 Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ilçe ziyaretleri kapsamında Simav ilçesinde ziyaretlerde bulundu. MHP İlçe Başkanı Nedim Demir, Simav Ülkü Ocak­ları Başkanı Mustafa Köse, Simav Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Kılıç, Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar ve MHP ilçe teşkilatı ile birlikte Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim i, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer i, makamında ziyaret etti. MHP Milletvekili Ahmet Erbaş. Simav ilçesinde halk ile bir araya gelirken, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve yönetimini, Simav Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ali Aydoğan ve yönetimini, Simav Muhtarlar Odası Başkanı Hidayet Şahini, Naşa Belediye Başkanı İbrahim Yavuz'u, Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar'ı, Akdağ Belediye Başkanı Yakup Oran'ı, Çitgöl Belediye Baş­kanı Güray Güner i, Demirci Belediye Baş­kanı Cahit Onar'ı , Kuşu Belediye Başkanı Eeridun Aktay'ı ziyaret ederek. Maşa. Güney, Akdağ, Çitgöl. Demirci ve Kuşu’da vatan­daşlar ile sohbet etti.

KURULUŞUN TOPRAKLARI DOMANİÇ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Domaniç ilçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen ve MHP Domaniç İlçe Yönelimi ile birlikte, Domaniç Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz ve Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ü ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından Domaniç'te vatandaşlar ile buluşan Erbaş, halkın sonulları dinledi.

ÇUKURCA

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Domaniç ilçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen ve MHP Domaniç İlçe Yönetimi ile birlikte. Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın'ı makamında ziyaret elli. Ziyaret sonrası Çukurca Beldesini gezen Erbaş, vatandaşlar ile bir araya geldi.

TAVŞANLICA LEBLEBİ MÜZESİ KURULSUN

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Tavşanlı ilçesinde. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'yı, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ü, Tepecik Belediye Başkanı Ahmet Tekin’i, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray'ı makamında ziyaret etti. MHP Milletvekili Erbaş, Tavşanlı ilçesi Tepecik, Kuruçay Beldesinde vatandaşlar ile bir araya gelirken, ayrıca Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve yönetimini, Tunçbilek Maden-İş Sendikası Baş-kanı Yusuf Yaman ve yönetimini de ziyaret etti. Ziyaretlerde Erbaşa Tavşanlı MHP İlçe Başkanı Haşan Aydoğan ve yönelimi eşlik elti. Erbaş Tavşanlı ziyaretlerinde. Tavşanlı ilçesine mutlaka Leblebi Müzesinin kurulmasının öneminden bahsederek, kısa sürede müzenin kurulması için göreve hazır olduğunu ifade etti.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz İlçesini ziyaret etti, Gediz ilçesi ziyaretlerine Gediz Belediyesi’nden başladı. MHP Gediz ilçe başkanı Fatih Aydınalp Yenikent Belediye başkanı Mehmet Karaca, Gökler Belediye başkanı Yüksel Arık, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Aslan, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Pekbilgin ile birlikte Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ı makamında ziyaret etti. Erbaş daha sonra Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ile bir araya geldi. Muhtarlar ile buluşup sorunlarını dinleyen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Devlet Hastaneslni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Erbaş ayrıca Gediz Ticaret yönetim kurulu bir araya geldi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet ilçesindeki ziyaretlerine, Emet Taşıyıcılar Kooperatifinden başladı. Burada Başkan Ömer Erdoğan ve Kamyoncular ile bir araya gelen Erbaş, kamyoncuların taşıma sorunlarını dinledi. Erdoğan, Eti Maden Taşıma ihalesi sürecinde kendilerine büyük destek veren Erbaş'a teşekkür etti .

Milletvekili Erbaş daha sonra Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ile  Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan' ı makamında ziyaret etti. Erbaş Salı pazarında ise halk ile bir araya gelerek,   vatandaşlarla    selamlaştı. Erbaş Emet ziyaretlerinin sonunda ise Eti Maden İşletmelerine bağlı Emet Bor işletme Müdürlüğünü ziyaret ederek işletme Müdürü Osman Zengin'den işletme hakkında bilgiler aldı. Erbaş ayrıca Göncek ve Yenice köylerini ziyaret etti.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hisarcık ilçesini ziyaret etti. Hisarcık Kaymakamı Hasan Musab Okatan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı makamında ziyaret eden Erbaş, Hisarcık için göreve hazır olduğunu ifade etti. MHP milletvekili Hisarcık ilçesinde vatandaşlarla buluşup sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi