HABER:MEHMET ARKAN


KÜTAHYA’DA 102 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

İlköğretim Haftası Kutlama programı çerçevesinde Mimar Sinan Ortaokulunda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende İl genelinde 586 okulda 102 bin öğrenciyle eğitim öğretim yılına başladıklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT öğrencilere başarılar diledi.

Yeni eğitim öğretim sezonunun hayırlı olmasını dileyen Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Esat TEKTAŞ, Milli Eğitim Bakanlığının çalışmalarını anlattı.

IŞIK, ÖĞRENCİ VE VELİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Öğrencilerin sevinçlerinin yıl boyu devam etmesi temennisinde bulunan Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, öğretmen, öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulundu.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni, konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi ve kurdele kesimi ile devam etti.

Tören Vali Dr. Ömer TORAMAN, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ve beraberindeki heyetin sınıfları gezmesi ile sona erdi.

Mimar Sinan Ortaokulunda düzenlenen törene; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Milletvekilleri İshak GAZEL ile Ceyda ÇETİN ERENLER, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Esat TEKTAŞ, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Editör: Haber Merkezi