HABER:MEHMET ARKAN

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen çok sayıda gazi ve ailesinin katıldığı programda Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile eşi Fadime IŞIK masaları tek tek ziyaret edip gaziler ve aileleriyle sohbet etti.

MANEVİ ANLAMDA EN BÜYÜK RÜTBEYE SAHİPLER

19 Eylül Gaziler günü sebebiyle gaziler ve aileleriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Dr. Ömer TORAMAN, şehit ve gazi unvanlarının manevi anlamda en büyük rütbeler olduğunu söyledi.

Programda, Gazi Şahin GÜNAY’ın kızı Ceylin GÜNAY’ın şiir okudu, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ARSLANER tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz için dua etti.

KÜTAHYA PROTOKOLÜ KATILDI

Yemek programına Vali Dr. Ömer TORAMAN, eşi Neşe TORAMAN, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin ERENLER, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Veysel ARAT, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul TURAN, KSBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet ÇEKİRDEK, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa AYDIN, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa ÇEKİÇ, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ, protokol üyelerinin eşleri, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, gaziler ve aileleri katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi