Kuzgun 15 Mayıs akşamı yayınlanan 14. bölümüyle yine geleneğini bozmadı ve izleyenlerine soluksuz anların yaşandığı bir bölüm sundu. Geçen hafta yayınlanan bölümde Dila'nın keskin bir karar verme virajında bulunması, yeni bölümde neler olacağı ile ilgili merakların artmasına neden olmuştu. Yayınlanan fragmanlar ise, kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi. Yeni bölümü kaçıran Kuzgun hayranları ise, Kuzgun 14. bölüm tek parça full izle YouTube ve Kuzgun 14. bölüm bölüm full izle Star TV tarzında aramalar yapıyor. İşte,Kuzgun'un hem Dila'nın ihanetiyle hem de aşkıyla yüzyüze heldiği, Dila'nın Kuzgun'un aşkıyla ayaklarının yerden kesildiği ve Kuzgun'un Dila'yı ateş çemberine aldığı Kuzgun 14. bölüm hakkında merak edilenler...

Kuzgun 14. bölümde neler oldu?

Dila'nın polislerle beraber çalıştığını öğrenmesi, Kuzgun'u dönüşü olmayan bir yola sokar. Derviş ise Dila'nın hainliğine karşı cezayı kendisinin keseceğini söyler. Ancak, Kuzgun başka planlara sahiptir.

Dila'yı zor duruma düşürecek planları vardır. Bilginler Holding'in iflasına neden olacak hareketler yapar.Kuzgun'un gerçekleri bildiğini bilmeyen Dila, Kuzgun'a karşı aşkla doludur. Her anını Kuzgun'un yanında geçirmek ister. Kuzgun ise hem Dilanın aşkıyla hem de ihanetin acısıyla yüz yüzüze gelmektedir. Ali ise, avukatları yoluyla Rufat'ın tutuksuz yargılanması için bir yol buldukları haberini alır. Ancak, serbest kaldığı zaman Kuzgun'un da sakin kalmayacağını tahmin eden Rıfat, Ali'ye, Kuzgun'u tamamen Yaşmlarından çıkarması için emir verir.

Dila, Kuzgun ile birlikte aşk içinde bir hayat hayali kurarken, Derviş Kuzgun'un isteğiyle Dila'ya bir görev verir. Bu görev Dila'nın hayatında bir mihenk noktası olacaktır. Sevkiyatın olduğu gece Dila, kendini hiç tahmin edemediği bir tuzağın içinde bulurken, Kuzgun'dan kendisi için kurulan tuzaktan habersizdir. 

Rıfat Ali ile çevirdikleri bir takım işlerin ardından tutuksuz olarak yargılanma kararını öğrenir. Ama Kuzgun, bu adamın serberstçe ortalıkta gezmesine rızası yoktur. Kuzgun'un Bilginlere savaş açması için son olay Rıfat'ın dışarı çıkması olur. Kuzgun hedefine önce Ali'yi Sonra da Rıgat'ı koyar. 

Öbür yandan da Derviş, hata üstüne hata yapan Dila'ya ve ailesine bu hataların bedelini ödetmek ister. Hem Kuzgun hem Derviş, Dila'yı ateşten bir çember içine alacaktır.

Kuzgun 14. bölüm tek parça full izlemek için buraya tıklayın

Kuzgun 14. bölüm 1.fragmanı

Kuzgun 14. bölüm 2.fragmanı


 
 

Kuzgun son bölümde neler olmuştu?

Kuzgun ve Dila, Bora'nın evinde ayıldıklarında polislerin de orada olduğunu görmüşlerdi. Bu durum hem Kuzgun hem de Dila için oldukça garip bir vaziyetti. Kuzgun Kudret ile ile ilk defa emniyete götürüldüğünde karşı karşıya geldi. Diğer taraftan da Bora'nın ölmeden önce Dila'nın hakkında söyledikleri, Kuzgun'un kafasında birtakım soru işaretlerine neden oldu. Aynı zamanda Kartal'ın  Kuzgun'un arabasnda takip cihazı bulması Dila hakkında şüphelerin artmasına neden oldu. Kuzgun ihanet edenin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun tezgahladı. Diğer taraftan da Dila'nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinledi.

Rıfat'ın temyiz mahkemesinin zamanı belli oldu. Bu mahkeme Dila ve Kuzgun aşkı açısından çok önemli bir noktaydı. Şüphelerle dolu günlerin ardından Dila'nın doğungünü geldi. Kuzgun Dila'ya çok özel ve unutulmayacak bir doğumgünü sürprizi hazırladı. O gece her ikisi de mutlu ve huzurlu ike, yeni günle birlikte her şey eski haline geri döndü. 

Kuzgun'dan habersiz, Kudret'le birlikte iş yapan Dila, Behram'la ilgili çok önemli bir bilgi öğrendi. Bunun üzerine Dila, bir tarafta Kuzgun'un yanında olma imkanı varken, diğer tarafta babasını özgürlüğe kavuşturma ve ailesini temiz bir hayata taşıyabileceği bir yol ayrımında seçim yapmak zorunda kaldı.

 

Editör: Haber Merkezi