Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun, bu hafta yayınlanacak Kuzgun 16. bölüm sezon finaliyle bir süreliğine ekranlara veda ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren kendine geniş bir hayran kitlesi oluşturan Kuzgun sezon finali ise, yine geleneğini bozmuyor ve izleyenlerine nefes kesici anlar vaat ediyor. Babasının ölümü üzerine büyük sarsıntı yaşayan Dila, intikam hırsıyla doludur. Behram'ın Derviş olduğunu öğrenir ve onu öldürmek için plan yapar. Silahını Deviş'e doğrulttuğunda ise, Kuzgun da Dila'ya çevirmiştir namlusunu. Her ikisi için de geri dönüşü olmayan bir karar verme anı gelmiştir. Peki, Dila Behram'ı Kuzgun Dila'yı vuracak mı? İşte, Kuzgun 16. bölüm sezon finali ile ilgili tüm detaylar...

Kuzgun 16. bölüm sezon finalinde neler olacak?

Kuzgun, Ferman'ın evinden bir kanıt alır ve Derviş'e gider. Bu kanıt hakkında araştırma yapmasını ister. Araştırma sonucunda Yusuf'un yaşayıp yaşamadığı belli olacaktır.

Derviş'in gerçek kimliğini öğrenen Meryem onunla yüzleşir. Bunun sonucunda Meryem, kesin bir ölüm tehlikesi yaşarken, Kuzgun ve Ali arasındaki uçurum daha da artar, Ali, Kartal'ı da tehlikeye sokacak bir hamle yapar ve Kuzgunla büyük bir hesplaşma yaşar. 

Kuzgun Derviş'in veliahtıdır, ancak hala Dila'ya karşı zaafı bulunmaktadır. Derviş ise, bu durumdan memnun değildir. Kuzgun'un Dila'dan uzaklaşması ve doğru tercihi yapabilmesi için tehlikeli bir plan yapar. Bu planı işleteceklerden biri Dila, diğer ise Ali'dir.Dila'daN istenilen şey, önemli bir karar gerektirir. Ancak bu karar, Dila'nın kendisini uçurumdan aşağı atması anlamına gelir.

Dila ve Kuzgun birbirlerinden uzakta ve özlem içindedirler ama yapılan bu yeni planla hayatlarını değiştirecek bir oyuna dahil olurlar. Bu oyun sonunda en büyük bedeli kimin ödeyeceği ise belli değildir.

Kuzgun 16. bölüm sezon finali full izlemek için buraya tıklayın

Kuzgun 16. bölüm sezon finali 1. fragmanı

Kuzgun 16. bölüm sezon finali 2. fragmanı


 

Kuzgun son bölümde neler oldu?

Babası Rıfat’ın ölümüyle büyük bir şoka giren Dila, paramparça oldu. Babasını yolcu etti ve matem tuttu. Dila, Kuzgun’un yanında olmasına çok ihtiyacı duydu. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki payından dolayı Dila’nın yanında olmak istese bile kendini uzak tuttu. Dila, Rıfat'ın ölümüne Kuzgun'un sebep olabileceği gerçeğiyle yüzleşmek istemese de  Kuzgun’u yanında bulamamak Dila için her geçen gün kapanmaz bir yara haline geldi. Eksik parçalar birleştiğinde, Dila ve Kuzgun için büyük bir yüzleşmenin yaşanması büyük bir gerçekti.Bu karşılaşmada Dila, Kuzgun’dan bir tercih yapmasını istedi. Kuzgun’un vereceği karar Dila’ya çok ağır gelse de, Kuzgun hala Dila’yı korumaya devam etmekteydi. Dila, babasının ölümünde  Behram’ın da payının olduğunu öğrendiğinde artık hayatında farlı bir devir başladı. Bu arada Derviş, Rıfat’ın ölümü yüzünden Kuzgun’un Dila’ya olan hislerine bir kez yenilmesine engel olmak istedi. Kuzgun’a Dila’nın ihanetlerini yeniden hatırlattı. Bunun için acı bir yöntem izledi. Meryem de Rıfat’ı Kuzgun’un öldürmüş olmasında kuşku duydu. Meryem, Kuzgun’un içindeki karanlıkla ilk kez yüzleşti. Dila, babasının ölümünün ve kendisine yaşattıklarının bedelini ödetmek için Behram Adıvar’ı bulmaya niyetliydi. Terzi Derviş’e gitti ve onun aracılığıyla Behram’a meydan okudu. Selçuk, gözaltındaki Ali’ye, Ferman Koruoğlu’nun, dışarı çıkabilmesi için bir teklifi olduğunu söyledi. Diğer taraftan  Dila, sevkiyat gecesi yaşananlarının izini sürdüğünde, kendisini ihbar edenin Kumru olduğunu farketti ve karşısına çıktı. Dila, Kumru’nun içine kimsenin akıl edemeyeceği bir kurt düşürdü. Kumru, aklını kurcalayan kuşkuların ve cevabını bulamadığı soruların peşine düştü. Diğer taraftan Kuzgun da Selçuk’un Ferman Koruoğlu’na çalıştığını öğrenmesiyle, Ferman’a ve dolayısıyla babasının akıbetine dair büyük bir ipucu yakaladı. Kumru ve Selçuk’un araladığı kapılar, Dila ile Kuzgun’u şoke edici gerçeklere ulaştırdı.

Kuzgun 16. bölüm sezon finali 29 Mayıs Çarşamba akşamı seyircisiyle buluşuyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun nefes kesici bir sonla sezon finali yapıyor. Behram'ın Deviş olduğunu öğrenen Dila, intikam planları yapıyordu. Silahların çekildiği Kuzgun 16. bölüm sezon finalinde ise, Dila Behram'ı Kuzgun Dila'yı vuracak mı? sorusu akıllara kazınıyor. İşte, Kuzgun 16. bölüm sezon finali ile ilgili tüm detaylar...

Editör: Haber Merkezi