Profesyonel bir soygunun anlatıldığı La Casa De Papel dizisinin 5. sezon için geri sayım başladı. Dünya çapında yankı uyandıran dizi ilk olarak 2017'de İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te yayımlanmış ardından Netflix yayın haklarını satın almıştı. Sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitlemesi ile gelişen olayları anlatan dizinin 5. sezonuyla seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Netflix, La Casa De Papel dizisinin final olacağı 5. sezon yayın tarihini açıkladı. Ünlü  dizinin bölümleri iki farklı tarihte yayınlanacak.

Çekimlerinin geçtiğimiz hafta bittiği duyurulan dünyaca ünlü İspanyol yapımın aynı zamanda finali olacak bu sezonda Netflix farklı bir strateji izleyeceğinin sinyalini verdi. Şimdiye kadar tüm sezonları tek bir tarihte gösterime giren La Casa De Papel bu kez yılın belirli zamanlarında parça parça yayınlanacak.

La Casa de Papel

5. SEZON 3 AY ARAYLA YAYINLANACAK

Bugün YouTube kanalından kısa bir tanıtım videosu paylaşan Netflix, La Casa De Papel dizisinin 5. sezonunun iki kısımda yayınlanacağını duyurdu. 5 bölümden oluşan ilk kısmı 3 Eylül’de izleyiciyle buluşacak dizinin geri kalan 5 bölümünün ise 3 Aralık’ta platforma ekleneceği belirtildi. Böylelikle La Casa De Papel’in toplamda 10 bölümle final yapacağı kesinleşti.

İlk iki sezonda, belirli suçlardan sabıkası olan bir grup suçlunun İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soyma planlarını konu alan La Casa De Papel’in üçüncü ve dördüncü sezonunda ekip, arkadaşlarından birinin kaçırılması üzerine İspanya Merkez Bankası’nı soydu.

Netflix, “Soygun sona eriyor” notuyla yaptığı bir paylaşım ile La Casa De Papel severleri heyecanlandırmış, ekibin akıbetinin nihayet belli olacağının sinyallerini vermişti. Her sezonda farklı maceralara atılan Profesör ve grubu bakalım amaçlarına ulaşacaklar mı yoksa kazanan karşı taraf mı olacak?

la casade papel

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI KİMLER?

– Úrsula Corberó
– Álvaro Morte
– Itziar Ituño
– Pedro Alonso
– Paco Tous
– Alba Flores
– Miguel Herrán
– Jaime Lorente
– Esther Acebo
– Enrique Arce
– Maria Pedraza
– Darko Perić
– Kiti Mánver

Editör: Haber Merkezi