Lazio Galatasaray maçı bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi E grubunda en kritik maç bugün Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak. Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, şifresiz izlenir mi? Lazio Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar hangileri? merak ediliyor.  Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak kritik müsabakada Carlos del Cerro Grande düdük çalıyor. Temsilcimiz Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E grubunda namağlup lider durumda. 

LAZİO GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİRİR)

LAZİO GALATASARAY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak maç Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak. Kritik zirve mücadelesini İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek. Lazio Galatasaray karşılaşması üyeliği olanlara Exxen dijital platformundan canlı  olarak yayımlanacak.Üyeliği olmayanlar için maç şifrelidir.

LAZİO GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Lazıo: Marusıc, Mılınkovıc, Strakosha, Hysaj, Acerbı, Luız Felıpe, Cataldı, Immobıle, Zaccagnı, Basıc, Pedro

Galatasaray: Marcao, Aanholt, Nelsson, Taylan, Muslera, Yedlın, Feghoulı, Kerem, Berkan, Morutan, Halil

lazio galatasarayCİCALDAU KADRODA YOK

Sarı-kırmızılı ekipte geçtiğimiz hafta koronavirüs testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau'nun test sonuçları negatife dönmedi. 24 yaşındaki Rumen orta saha, zorlu Lazio karşılaşmasında görev alamayacak.

HALİL VE KEREM GOL ARAYACAK

Lazio deplasmanına grup liderliği için çıkacak olan Galatasaray'da Fatih Terim'in birinci önceliği gol yememek. Ama sadece defans yaparak İtalyan ekibini durduramayacağını bilen tecrübeli hoca, ilk 11'de oynatmayı planladığı Halil ve Kerem'le sürpriz çıkışlar yapıp gol bulmayı hedefliyor. Topu Lazio'ya vererek, rakibi daha fazla koşturmak ve yormak isteyen Terim'e göre oyununun kilit noktası stoperlerin arasına atılan topları kesmek. Bu yüzden Taylan'ı zaman zaman Nelsson ve Marcao'nun yanına göndererek defansı sıkılaştırmak istiyor.

AVRUPA'DAKİ 300. SINAVI

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 299 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 106 kez sahadan galip ayrılırken, 114 kez de rakiplerine mağlup oldu. 79 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Cimbom bu maçlarda 400 gol atarken, 446 gol yedi.

lazio galatasaray

ASLAN AYNI TAKTİKLE

Galatasaray'a Lazio deplasmanında alınacak bir puan liderlik için yeterli olacak. Sarı-kırmızılılar, bu sebeple Avrupa'da genel olarak izlediği taktiği bu maçta da izleyerek geçiş oyununa ağırlık verecek. Topu rakibe verip daha çok karşılayan tarafta olma modelinde yol izleyecek Cimbom, hızlı hücumlarla rakibini geçmeyi hedefleyecek.

Sarı-kırmızılı ekibin, Lazio karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: "Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Morutan, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu."

LAZİO GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

lazio galatasaray maçı şifresiz

lazio galatasaray maçı şifresiz

lazio galatasaray maçı şifresiz

Editör: Haber Merkezi