Leke 2. bölüm, yayınlandığı andan itibaren en çok aranılan konular arasına girdi. Kanal D'nin yeni projesi olan Leke dizisi, yayınlanan iki bölümü ile de seyircisinden tam not aldı. Bir yanda kardeşini ameliyat ettirmek ve velayetini almak için uğraşan kimsesiz Yasemin, diğer yanda, varlıklı bir ailenin oğlu olan ve kadınlara mesafeli, tavrıyla bilinen Cem'in kesişen yollarını anlatan Leke dizisi, sosyal medyada da oldukçe ses getirdi. Leke 2. bölümü izleyemeyen dizi severler, internette yoğun bir şekilde Leke 2. bölüm full izle araştırması yaparken, bir yandan da Leke 3. bölüm fragmanı merak ediliyor. Son bölümde Yasemin, kardeşinin ameliyat parasını kaybetmiş ve Murat ameliyat olamayacağını öğreninde arkadaşlarıyla kavga edip yetimhaneden kaçmıştı. Peki, Yasemin Murat'ın başına bir şey gelmeden onu bulabilecek mi? İşte, Leke 2. bölüm ve Leke 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı...

Leke 2. bölümde neler oldu?

Leke'nin 2. Bölümünde Yasemin, Murat’ın ameliyat parasını kaybediyor.Yasemin tekneye yapılan polis baskınında gözaltına alınıyor.Serpil’in çalıştırdığı kızlardan birinin teknede ölmesi Yasemin’in başını belaya sokuyor. Şirin’in ricasıyla tekneye binen genç kızın hayatı alt üst oluyor. Serpil, durumu öğrenir öğrenmez komiser olan kardeşi Birkan’ı arıyor ve Yasemin’in suçsuz olduğunu öğrenen Birkan Yasemin’i serbest bırakıyor. Şirin’in gerçekte ne iş yaptığını öğrenen Yasemin Şirin’i evden kovuyor. 

Yasemin, büyük bir beladan kurtuluyor kurtulmasına ancak Murat’ın ameliyat parasını teknede bıraktığı çantasıyla birlikte kaybediyor. Cem ise Yasemin’den özür dilemek için uğraşıyor. Ancak Yasemin geri adım atmıyor. Murat’a ameliyat parasını kaybettiğini söyleyen genç kız kardeşinin üzüntüsü karşısında yıkılıyor. 

Birkan ve Serpil yaptıkları tehlikeli işler yüzünden birbirlerine düşüyor. Bir diğer taraftan Arda’nın annesiyle görüşmeye başlaması Cem’i oldukça öfkelendiriyor. Diğer taraftan ameliyat olamayacağını öğrenen Murat, yetiştirme yurdunda arkadaşlarıyla kavga edip yurttan kaçıyor. Yasemin ve Cem, her yerde Murat'ı arıyor. Murat'ı bulan Yasemin derin bir nefes alıyor. Cem ise Murat'ın yaşama dair tutunmasından oldukça etkileniyor. Küçük çocuk, ablası ve Cem'le mutlu bir gün geçiriyor. Yasemin ise başına geleceklerden habersiz Birkan'ın kendisini serbest bırakmasıyla olaylarda haklı olduğunun ispatlanmış olduğunu düşünüyor.

Leke 2. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Leke 3. bölüm fragmanı 

Editör: Haber Merkezi