Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Leke, 28 Mayıs akşamı 7. bölümüyle görücüye çıkıyor. Yayınladığı ilk bölümden bu yana dizi severler tarafından yoğun bir ilgi gören dizi Leke, yeni bölümüyle yine izleyicilerini ekranlara kilitleyecek. Yasemin gece yarısı eveine gelen Arda'yla tartışır. Arda'yı kendinden uzaklaştırmak isteyen Yasemin, Arda'yı itekler, yere düşen Arda başını sehpanın köşesine vurur ve yere düşer. Arda'yı öldürdüğünü düşünen Yasemin şoka girmiştir. O sırada Birkan gelir ve Yasemin'e yardım etmek için cesedi ortadan kaldırır. Cem'in ise, Mehmet'in planlarıyla şirkette itibarı kalmamıştır. Mehmet genel müdür olmuştur. Son hamlesini yapan Mehmet, Yasemin'in Fischer ile olan çarpıtılmış fotoğraflarını Cem'e gönderir. Cem, kendini affettirmek için çabaladığı Yasemin'den uzak kalma kararı alır. Yasemin ise, vicdan azabı yaşamaktadır. Teslim olmaya karar verir. Bu kararını Birkan'a söylediğinde beklemediği bir tepki alır. Peki, gerçekten Yasemin Arda'yı öldürdü mü? İşte, Leke 7. yeni bölm hakkında tüm detaylar...

Leke 7. yeni bölümde neler olacak?

Yasemin, Arda'yı öldürdüğünü düşünmektedir. Birkan ise Yasemiz'e yardım etmek için cesedi ortadan kaldırmaya karar verir. 

Cem Yasemin'in teknede olanlar ile ilgili anlattıkları hakkında şüphe duymaktadır. Gerçekleri öğrenmek için Serpil'e gider. 

Arda'nın eve gelmemesi ve ulaşılamaması üzerine Cem ve Ferhan, Arda'yı merak ederler. Ferhan Arda'nın bulunması için karakola gider ve Birkan'dan yardım ister.

Şirin Arda'ya Hoyo'da çalıştığını söylemiştir. Bunu söylediğini duyan Serpil, her yerde Şirin'İ ara. Şirin de Yasemin'e gider.

Genel müdür olan Mehmet, Cem'İ bitirmek için bir hamle daha yapar. Cem'e Yasemiz'İn Fischer ie olan çekilmiş sahta fotoğraflarını gönderir. Yasemiz'e kendini affettirmek için çabalayab Cem, şimdi başka bir karar almıştır.

Yasemin, Arda'yı öldürmüş olmanın vicdan azabına dayanamaz. Teslim olmaya karar verir. Bu kararını Birkan'a söylediğinde ise beklemediği bir tepki alır.

Şirketteki itibarı Mehmet'in planlarıyla yerle bir olan Cem'i yıkacak bir haber de Almanya'dan gelir...

Leke 7. yeni bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Leke 7. yeni bölüm 1. fragman 

Leke 7. yeni bölüm 2. fragman 

Leke son bölümde neler oldu?

Arda'nın beklediği karşılaşma açılış gecesinde gerçekleşti. Arda, özellikle Cem'in yanında, teknedeki gecede tanıştıklarını hatırlattı. Bu esnada mali şube şirkete baskın yaptı. Karakolda ifade vermek zorunda kalan Arda'ya ağabeyi Cem destek oldu. Bu yaşananlardan büyük üzüntü duyan Yasemin Cem'e her şeyi anlatma kararı aldı. 

Oktay geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede kalınca yerini genel müdürlüğü vekaleten Cem'e bıraktı. Bunun üzerine Mehmet deliye döndü. Yenilgiyi kabullenmedi ve büyük bir plan hazırladı.

Birkan, Serpil'in ofisine dinleme cihazı yerleştirdi. Bu sayede Meto ile yaptığı konuşmayı dinledi. Bu öğrendiklerini Serpil'e karşı kullanarak Yasemin'in evine girebilmek için olmayacak bir istekte bulundu.Arda, hiç beklenmedik bir anda Yasemin'İn evine gitti. Bu ziyaretten sonra her şey değişti...

Leke 7. yeni bölüm 28 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Arda'nın Yasemin'in evine yaptığı beklenmedik ziyaret, her geçen saniye daha da kötüleşen ve karmaşıklaşan olaylara sebep oluyor. Tartışma esnasında Yasemin, Arda'yı kendinden uzaklaştırmak için itekleyince Arda, düşüp sehpanın kenarına kafasını vuruyor. Peki, Yasemin Arda'yı öldürdü mü? İşte, Leke 7. yeni bölüm hakkında tüm merak edilenler...

Editör: Haber Merkezi