TRT1 ekranlarında yayınlandığı dönem büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceğini söyleyince, Leyla ile Mecnun fanlarında büyük heyecan yaşandı. İşte detaylar...

LEYLA İLE MECNUN EXXEN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Üç sezon boyunca yayınlanan absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun tekrar çekiliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

LEYLA İLE MECNUN AYNI KADROYLA MI ÇEKİLECEK?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile efsane dizi Leyla ile Mecnun'un yeniden 'tam kadro' olarak çekileceğini açıklamıştı. Türkiye'de en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizinin kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant gibi usta isimler alıyordu.

LEYLA İLE MECNUN KİMİN ESERİ?

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör'ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterildi. 17 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 103. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. Sonrasında ise 104. ve son bölüm 27 Ocak 2014 tarihinde TRT'de yayınlanarak izleyicilere veda edildi.

 

Editör: Haber Merkezi