Bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun, sekiz yıl aradan sonra yeni bölümleriyle yeniden ekranlarda olacak. Exxen izleyicisinin karşısına çıkacak olan Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerinde ana kadrodaki herkes yine dizide olacak. Leyla İle Mecnun ilk bölüm ne zaman? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Leyla İle Mecnun Exxen yayın tarihi belli oldu. İşte tüm detaylar...

LEYLA İLE MECNUN EXXEN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Leyla ile Mecnun yeni sezonuyla 3 Eylül 2021'de Exxen'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Dijital platformun Twitter hesabından yapılan açıklamada, " Mecnun'un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz'un eldivenlerini, İskender'in beresini, Aksakallı Dede'nin asasını ve Erdal Bakkal'ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına." notu düşüldü.

Leyla ile Mecnun

LEYLA İLE MECNUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt gibi usta isimlerin tam kadro olarak yer alacağı Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sının ise oyuncu Deniz Işın olacağı, yönetmen Onur Ünlü tarafından açıklanmıştı.

Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi televizyon dizileriyle tanınan 29 yaşındaki oyuncu Deniz Işın, Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı olmuştu.

LEYLA İLE MECNUN ASIL YAZARI VE YÖNETMENİ KİM?

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör'ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterildi. 17 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 103. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. Sonrasında ise 104. ve son bölüm 27 Ocak 2014 tarihinde TRT'de yayınlanarak izleyicilere veda edildi.

Editör: Haber Merkezi