TRT 1'de 2011-2013 yılları arasında 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi yeniden seyircisine kavuşuyor. Dizide macera kaldığı yerden devam ederken Mecnun'un uzun süren uykusundan uyanması ile başlayacan maceralar dizinin konusu oluşturacak. Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman başlacağı sorgulanıyor.

Merakla beklenen fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, Mecnun'un sekiz yıldır komada olması dikkat çekti. Erdal Bakkal'ın dükkanının kapanması ve çöplerden bir şeyler toplaması şimdiden merak uyandırdı. 

LEYLA İLE MECNUN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Duyurusu, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından yapılan Leyla ile Mecnun'un ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Bir dönemin en dikkat çekici yapımlarından olan Leyla ile Mecnun, tam kadrosuyla yakında yeni bölümleri ile yayınlanacak.

Dizinin yayın tarihi ise henüz kesinleşmedi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklamaların yapılması bekleniyor.

LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt gibi usta isimlerin tam kadro olarak yer alacağı Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sının ise oyuncu Deniz Işın olacağı, yönetmen Onur Ünlü tarafından açıklanmıştı.

Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi televizyon dizileriyle tanınan 29 yaşındaki oyuncu Deniz Işın, Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı olmuştu.

Dizinin senarist koltuğunda tıpkı eski bölümlerde olduğu gibi yine Burak Aksak oturacak.

Yönetmenliğini ise Sen Aydınlatırsın Geceyi, Beş Şehir, İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası ve Put Şeylere gibi çok konuşulan filmlere imzasını atan Onur Ünlü gerçekleştirecek.
Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt‘

Editör: Haber Merkezi