Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun Exxen için yeniden çekiliyor. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde çekimleri devam eden Leyla ile Mecnun'un setini ziyaret etti. Ilıcalı, oyuncu Cengiz Bozkurt'la birlikte Erdal Bakkal pozu verdi. Bu poz tüm dizi hayranlarını heyecanlandırdı. Leyla ile Mecnun yeni sezon ne zaman? Exxen Leyla ile Mecnun oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

LEYLA İLE MECNUN YENİ SEZON NE ZAMAN?

Leyla ile Mecnun dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak Acun Ilıcalı'nın açıklamalarında yer alan "çok yakında" ibaresi, zaten iki ay gibi bir süredir çekimleri devam eden dizinin artık çok yakında olduğunu gözler önüne seriyor.

Leyla ile Mecnun

EXXEN LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI KİMLER?

Acun Ilıcalı'nın yıllar sonra yeniden hayata geçirme kararı aldığı Leyla ile Mecnun efsanesi, dizinin orijinal versiyonuyla neredeyse aynı kadroyla gelecek. Bu bağlamda Cengiz Öztürk'le birlikte Ali Atay, Osman Sonant, Serkan Keskin ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler, Leyla ile Mecnun'un yeni versiyonunda da karşımıza çıkacak. Ancak dizinin Leyla'sı bu kez Deniz Işın tarafından canlandırılacak.

LEYLA İLE MECNUN KİMİN ESERİ?

Senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör'ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterildi. 17 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 103. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. Sonrasında ise 104. ve son bölüm 27 Ocak 2014 tarihinde TRT'de yayınlanarak izleyicilere veda edildi.

Editör: Haber Merkezi