Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Mike Tyson dev maç öncesi rahatsızlandı

Mike Tyson dev maç öncesi rahatsızlandı

20 Temmuz 2024'te Jake Paul ile karşılaşacak olan boks efsanesi Mike Tyson, Miami'den Los Angeles'a giden uçakta rahatsızlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mike Tyson dev maç öncesi rahatsızlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü YouTuber ve dövüşçü Jake Paul’un merakla beklenen maçı yaklaşıyor. 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü ringe çıkacak olan ikili, boks dünyasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Ancak, maç öncesinde Mike Tyson'ın yaşadığı bir sağlık sorunu gündeme geldi.

UÇAKTA RAHATSIZLANDI

57 yaşındaki Mike Tyson, Pazar günü Miami'den Los Angeles'a giden uçakta rahatsızlandı. In Touch Weekly'nin haberine göre, uçağın Los Angeles'a inmesine yaklaşık 30 dakika kala Tyson hastalandı. New York Post'a yapılan açıklamada, "Neyse ki Bay Tyson gayet iyi. İnişten 30 dakika önce ülser nedeniyle midesi bulandı ve başı döndü" ifadelerine yer verildi.

UÇUŞ GECİKMESİ

Tyson'ın temsilcileri, uçuşun ertelenmesine Tyson'ın sağlık sorununun neden olduğu yönündeki haberleri yalanladı. "Uçuşun gecikmesine tıbbi müdahalesinin neden olduğu yönündeki haber yanlıştır. Bu iki saatlik gecikme, uçaktaki klima sorunundan kaynaklanıyordu" açıklamasında bulundular. Bu açıklama, hayranlarını ve boks dünyasını bir nebze olsun rahatlattı.

MAÇIN DETAYLARI

Öte yandan, Mike Tyson ile Jake Paul arasındaki maç, boks tutkunlarının gündeminde yer almaya devam ediyor. Maç, 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek. Dövüş kuralları gereği, dövüşçülerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilecek. Müsabaka, 2 dakikalık sekiz turdan oluşacak ve bu süre, dövüşçülere stratejilerini uygulama ve rakiplerini analiz etme şansı verecek. Ayrıca, mücadelede 14 oz ağırlığında eldiven kullanılacak ve başlık kullanılmayacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Boks tutkunları için büyük bir heyecan kaynağı olan bu maç, efsanevi Mike Tyson ve sosyal medya fenomeni Jake Paul’u karşı karşıya getirecek. Tüm dünya, bu büyük kapışmayı sabırsızlıkla bekliyor. Tyson’ın yaşadığı sağlık sorunu kısa sürede atlatılmış olsa da, bu olay, maç öncesi dikkatlerin bir kez daha Tyson’ın üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

20 Temmuz’da gerçekleşecek olan bu büyük maçı izlemek için boks severler gün saymaya devam ediyor. Tyson ve Paul’un ringdeki performansları, boks dünyasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCG Kınalıada korveti Tayland fırkateyniyle eğitim icra etti

TCG Kınalıada korveti Tayland fırkateyniyle eğitim icra etti