23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Sürpriz nikah! Gamze Özçelik ile Reshad Strik evlendi

Sürpriz nikah! Gamze Özçelik ile Reshad Strik evlendi

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik ile Avustralyalı oyuncu Reshad Strik evlendi. Çiftin evlilik haberini ortak arkadaşları sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sürpriz nikah! Gamze Özçelik ile Reshad Strik evlendi

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik ile Avustralyalı oyuncu Reshad Strik evlendi. Çiftin evlilik haberi, ortak arkadaşlarının sosyal medya paylaşımı ile duyuruldu.

Paylaşımda, çiftin arkadaşların şu duygusal mesajı paylaştı:

"Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az... Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadı ama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke'ye, Medine'ye, Afrika kıtasına, tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun."

Gam

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

1982 yılında doğan Gamze Özçelik, iş hayatına modellik yaparak başladı. Ardından oyunculuk yapan Özçelik, 2012 yılından itibaren ekranlardan uzaklaştı. Ardından ise hayatını tamamen değiştiren Özçelik, yardım kuruluşu kurdu. Tesettüre giren eski oyuncu, yardım haberleriyle gündem oldu. 2008 yılında Uğur Pektaş ile evlenen Gamze Özçelik,  Zeynep ismini aldı. 2011 yılında Pektaş'tan boşandı. Murathan adından bir oğlu var. 

Ga-2

RESHAD STRİK KİMDİR?

1981 yılında Avustralya'da doğan Reshad Strik, TRT Belgesel’de ‘Ailenin Yeni Üyesi’ isimli programla tanınıyor. 

Türkiye'de tanınan bir oyuncu olan Strik, "Filinta" ve "Diriliş: Ertuğrul" gibi Türk yapımlarında rol alarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonu oldu! Üst üste 3'üncü kez zirvedeyiz

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonu oldu! Üst üste 3'üncü kez zirvedeyiz