Konya'da gerçekleşen 5.1'lik deprem sonrasında bugün 12:19'da Malatya depremler sarsıldı. Malatya'da gerçekleşen depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. AFAD Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması yaptı. İşte Deprem mi oldu? Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'da deprem kaç şiddetinde? sorularının cevabı...

DEPREM Mİ OLDU, MALATYA DEPREMİ KAÇ ŞİDDETİNDE?

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, saat 12.19'da Malatya Pütürge'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.93 kilometre olarak açıklandı. Kısa süreli paniğe olan deprem çevre illerden de hissedildi.

afad

AFAD'DAN DEPREM HAKKINDA SON AÇIKLAMA

AFAD: Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, şu an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın, merkez üssünü Malatya'nın Pütürge ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 12.19'da meydana geldi. Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de kısmen hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası henüz bir olumsuzluk bildirilmediği öğrenildi.

ELAZIĞ DEPREMİNDE PÜTÜRGE ETKİLENMİŞTİ

Pütürge’de, 24 Ocak 2020’de Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde birçok ev ağır hasar görmüştü.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Editör: Haber Merkezi