Manisa'nın Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobille işçi servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucu yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde de bir kaza meydana geldi. Afşin'deki kazada ise 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Manisa'nın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde korkutan bir kaza meydana geldi. Alaşehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan Çetinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakalı otomobil, kontrolden çıktı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ, OTOBÜSLE ÇARPIŞTI
Çetinkaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen İsmail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakalı işçileri taşıyan servis midibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle midibüs şarampole devrilerek yan yatarken, otomobil ise takla atarak yol kenarındaki üzüm tarlasına savruldu.


4 KİŞİ ÖLDÜ, 6 KİŞİ YARALANDI

Can pazarının yaşandığı kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan 2 kişi itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Ramazan Çetinkaya ve eşi Hayriye Çetinkaya (61) ile midibüs sürücü İsmail Uçar ve yolculardan Mahmut Bozkurt'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan 6 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


KAHRAMANMARAŞ'TAKİ KAZADA DA 4 KİŞİ ÖLDÜ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Sevin Mahallesi yolunda meydana gelen kazada ise 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Duran Özcan yönetimindeki 46 DY 662 plakalı araç Sevin Mahallesinden ilçe merkezine seyir halindeyken yol kenarında bulunan ve arızalı motora yardım için geldikleri öğrenilen çapa motoru ve motosiklete aynı anda çarptı.


1 KİŞİ AĞIR YARALI
Çarpmanın etkisiyle arızalı motosikleti çapa motoruna yüklemeye çalışan İsmail Çelik eşi Hatice Çelik (72), Halil Erdoğan ve Duran Özcan hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Osman Erdoğan'ın tedavisine devam ediliyor. DHA

Editör: Haber Merkezi