Uzun bir aradan sonra yine siz değerli okuyucularımla beraberim. Yeniden hepinize “merhaba” diyerek yazıma başlamak istiyorum. Sizlerle ayrı kaldığımız günlerde birçok konuyu değerlendirmeyi atladık. Fakat konuları yine birbirine bağlayarak o konuları da önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz.

Bugünkü yazıma,  tatil ve bayram sebebiyle ayrı kaldığım günlerde şahsımın da adının karıştığı bir olayın gerçek yüzünü size anlatarak başlamak istiyorum. Bu aynı zamanda FETÖ-sol merkezli, taraflı, takıntılı ve proje medyanın içinde bulunduğu çirkef ve rezil halin de belgesi olacaktır.

Konunun başrol oyuncusu İP isimli proje partide, Ankara kurucu üyesi olduğu iddia edilen Davut Sevinç isimli bir ahlaksızdır. Bu ahlaksızın sosyal medya paylaşımları ve bu ahlaksıza yaptığı paylaşımlardan dolayı özür dilettirilme meselesi, konunun ana omurgasıdır.

Ben ailece Antalya’da tatilde iken, bu şahsın sosyal medya üzerinden MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yönelik ahlaksızca yaptığı paylaşımları ve ülkücülere yönelik hakaretlerini gördüm. Her ülkücü gibi onun paylaşımlarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdim. O kişi, ahlaksız paylaşımlarına ve ülkücüler de çok ağır sözlerle bu ahlaksızın paylaşımlarına tepki göstermeye devam ederken, o günlerde, bu Davut Sevinç isimli ahlaksızın kendi yaptığı paylaşımlarına dair özür dilediği videosu sosyal medyaya düştü. Ben de tatilde iken sosyal medyada gördüğüm o videonun üzerine Koskoca adamsın, madem böyle özür dileyeceğin hallere düşecektin niçin MHP lideri ve ülkücülerle ahlaksız yorumlarla muhatap olursun?” cümlelerini yazarak paylaştım.

Bu video ve sözleri paylaşır paylaşmaz, benim twitime ilk atlayan ve MHP düşmanlığı için pusuda bekleyen firari FETÖ’cü Emre Uslu olmuştur. Benim paylaşımım üzerinden daha 1 dakika bile geçmeden MHP düşmanlığı yapan Emre Uslu’dan hemen sonra, FETÖ’nün tüm trol hesapları ve sol medyanın gazete ve haber siteleri MHP düşmanlığı yapmak için harekete geçtiler.

Hiçbiri de “olay nedir, nerede olmuştur, niçin olmuştur, sebep ne, neden bu sonuç yaşandı?” sorgusunu yapmadan, sırf MHP düşmanlığı için propaganda yapmıştır. Bu demokrat ve hukuk nutukları atanların askerin, polisin, masum vatandaşın üzerine 15 Temmuz’da bomba, kurşun yağdıran FETÖ’cü şerefsizlerle, on binlerce kişinin katili olan terör örgütü PKK ile ittifaklar yapan solcu hainlerin olması da ayrı bir rezillikti.

Ülkücülerin ahlaksız paylaşım yapan bu adama özür dilettikleri konu neydi?

Davut Sevinç isimli İP’li ahlaksızın, bir mankenin ismini kullanarak onun namusunu pazarlaması ve bu ahlaksızlığına MHP lideri Devlet Bahçeli’yi alet etmesinden başka bir şey değildi.

Bu ahlaksızın, MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin fotoğrafı üzerine yaptığı paylaşımda aynen şu yazıyordu: Özge Ulusoy’a duyurulur. Bu bıçkın erkek hem bekâr, hem parası var”

Halk dilinde böyle bir pazarlamaya ne dendiğini herkes biliyor.

Fakat medya ve sosyal medyadaki FETÖ’cü ve solcu “Namus pazarlama” sevicilerin derdi bu ahlaksızlık değil, onun özür dilemesi ve dilettirilme şekli olmuştur.

Dertleri haberi doğru sunup, eleştirmek olsa inanın kimsenin diyeceği bir şey olmaz. Ortadaki ahlaksızlığı gizleyip “Devlet Bahçeli’yi eleştiren, dağa kaldırıldı” şeklinde haberleştirmek sadece MHP düşmanlığından kaynaklanmaktadır.

Onlara çağrım şudur: Yapılan ahlaksızlığı sadece bir eleştiri görüyorsanız Davut Sevinç isimli ahlaksıza isim listesi verin, sizi de sosyal medya üzerinden pazarlasın. Çok meraklı, çok istekliyseniz ahlaksız Davut, sizi sevinçle, umutla bekliyor!

O özür diletme videosu Ankara-Kırıkkale yolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde tesadüfen Davut Sevinç isimli ahlaksızla karşılaşan bir ülküdaşımızın kansız, şiddetsiz çabasıyla çekilmiştir.

Ama gözü MHP düşmanlığından dönmüş FETÖ ve sol medyanın bunu farklı noktalara çekme çabası çok açık bir şekilde sırıtmıştır. Mesela CHP’nin Yurt gazetesi, olayı “Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, dağa adam kaldırdı” şeklinde vermekten utanmamıştır. Olayı sadece sosyal medya üzerinden öğrenmiş ve tepkisini göstermiş şahsım Antalya’da tatilde iken, nasıl oluyorsa Ankara- Kırıkkale yolu üzerinde yaşanan bir olayı, videodaki kişi ben olmamama rağmen benim üzerimden servis etmişlerdir.

Bu propaganda çabalarını görünce geçmişte de anlattığım bir fıkra aklıma geldi. Medyadaki MHP ve ülkücü düşmanlarının hali de aynı şu fıkradaki gibidir:

“Hayvanat bahçesinden bir aslan kaçmıştı. Önüne geleni pençeleyerek caddelerde, sokaklarda koşmaya başladı. Eli silahlı polisler, askerler ardına düştüler. Ama aslana bir türlü yetişemiyorlardı. Sokaklardan birinden caddeye çıkan ufak tefek, çelimsiz bir adamla aslan burun buruna geldiler. Pencereden bakanlar, "Şimdi şu zavallıyı da parçalayacak..." diyorlardı. Oysa adam hiç telaş etmeden elini cebine atıp tabancasını çıkardı, ateş etti. Aslan yere yuvarlanıverdi. Herkes bu gözüpek adamın çevresine toplandı, tebrik ettiler. Olay yerine gelen gazeteciler adını sordular. - Söylemem, dedi. - Gereksiz yere alçakgönüllülük göstermeyin. Bu, büyük bir kahramanlıktır. - Söylerim ama yazamazsınız. - Biz yazarız, dedi gazeteciler. - Mademki yazacağınıza söz verdiniz, söyleyim. "Ben, ülkücüyüm." Herkes şaşkın şaşkın bakınırken adam gülümseyerek uzaklaştı. Ertesi gün gazetelerde yer alan haberin başlığı şöyleydi: "Acımasız ülkücü, zavallı bir aslanı tabancayla vurdu."

O günlerde TÜRKGÜN yazılarımı yazamasam da, sosyal medya sayfamdan gelişen bu olaylara karşı tespitleri yapıp, tepkimi şu şekilde göstermiştim:

  • Başta Emre Uslu olmak üzere FETÖ'cü soysuzlar, bu ahlaksız adam, ahlaksız yorumlar yaptığında tepki gösterdiniz mi de, şimdi o ahlaksızlıkları adına özür dileyince kudurmaya başladınız? Şerefsiz FETÖ'cüler halkın üzerine bomba yağdırırken çok mu demokratiktiniz?
  • Sosyal medya üzerinden namusunu pazarladığı Özge Ulusoy, abisi, babası tarafından cinayete kurban gitse ardından “Namus cinayetine kurban gitti” denilecek ahlaksız adamlar için yapılacak sadece ahlak dersi vermek iken, FETÖ’nün ve solun namussuzları olayı farklı yönlere çekiyor!
  • Sosyal medyanın lağım faresi FETÖ’cüler ve yancıları, bir ahlaksız adam, mankenin namusunu pazarlayınca dert edinmediniz de yaptığı ahlaksızlık adına özür dileyince mi size dert oldu? Hepiniz katalog ürünü namussuz olunca böyle pazarlama yapana sahip çıkmayı mesleğiniz sanıyorsunuz!
  • Bu ahlaksız, isim vererek bir mankenin namusunu pazarlıyor. Bir haftadır önüne gelen ülkücüye küfür, hakaret ediyor. Hem de İYİ Parti kurucusu olarak... Yiğidin biri kansız, şiddetsiz özür diletiyor. Memlekette ne kadar namussuz varsa, namus pazarlayanı savunmaya geçiyor.
  • Sosyal medyada manken namusu pazarlayan bu katalogcuya sahip çıkanlar, isimlerinizi yazdırın, pazar alanında sermaye olursunuz belki... Bu ahlaksız İP kurucusuna sahip çıkan yüzsüzler, bir de kadın duyarlılığına ait paylaşımlar yapıyorlar!

Mesele sanırım bu yazımdan sonra şimdi daha iyi anlaşılacaktır.

MHP düşmanlığı için bu olay üzerinden propaganda yapanların hiçbiri, olaydaki temel ahlaksızlığı, namussuzluğu göstermemiştir. Ortada siyasi bir eleştiri var da, sanki bunun için “özür dilettiriliyor” şeklinde FETÖ ve sol medya eliyle bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.

Oysa ortada bir namussuzluk, bir de namussuza sahip çıkanlar vardı.

Sosyal medyada dayak yerken videoları yayınlanan ya da özür dilettirilen kişilere bakın, çoğu sapık ruhlu yazı ve paylaşımlarından dolayı o hale düşmektedir. Hiçbiri edebiyle siyasi eleştiri yaptığı için başına bir iş gelmiş değildir. Bunların çoğunun İP isimli parti mensubu olmaları, FETÖ ve sol medya tarafından gaza getirilmesi gözden kaçmamaktadır. Bunların çoğu namus cinayetine kurban gitse, inanın dönüp kimse yüzüne bakmaz. Çünkü hepsi de insanların namusu üzerinden tahrik ve provokasyon yapmaktadır.

Ama FETÖ ve sol, bunları MHP düşmanlığı için kullanmakta ve yönlendirmektedir.

Bu bahsettiğimiz İP’li ahlaksıza özür diletme videosu gündem olduğunda, katıldığı bir televizyon programında adımı da zikrederek eleştiren CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş’a da bir çift laf etmeden yazımı bitirmek istemiyorum.

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye ve PKK’lı Demirtaş’a büyük aşk ve sevgi besleyen Barış Yarkadaş, manken namusu pazarlayarak ahlaksızlık yapan birine özür dilettirme videosu niçin bu kadar zoruna gitti?

Hukuk ve kanundan bahsediyorsun madem, niçin terör örgütlerine yardım ve yataklık edenleri sürekli kutsallaştırıyorsun da, bir tokat yemeden yaptığı ahlaksızlık için özür dileyenler üzerinden aklınca bizlere ders vermeye kalkıyorsun?

Sürekli övdüğün, serbest bırakılmasını istediğin terörist Demirtaş, hendek, çukur, Kobani olaylarında kaç askerin, polisin ve masum vatandaşın katilidir Barış Yarkadaş?

PKK’nın terör eylemleri yapması için araçlarında silah, bomba, mühimmat taşıyan HDP’liler, kaç kişinin katilidir Barış Yarkadaş?

PKK’lı Demirtaş, cezası onanmış bir terörist olarak cezaevinde değil midir?

Bu PKK’lıları bir gün eleştirmeyip, hatta öve öve bitiremeyip namussuzluk yapan bir ahlaksıza özür dilettirilmesi mi sana hukuku hatırlattı?

Namus için duruşu olanlarla, vatanı bölmek için asker ve polisi şehit eden namussuzları birbirine karıştırma Barış Yarkadaş!

Bu ülkede namus meselesi kırmızı çizgidir. Kırmızı çizgi aşıldığında namusuna dokunulan kişi ne hukuk tanır, ne kanun… Binlerce örneği olan sosyal hayatın gerçeği de böyle bir şeydir. Bunu şiddeti meşrulaştırmak için değil, gerçeklerle herkesin yüzleşmesi için söylüyorum.

Namus pazarlayanlara sahip çıkanlar, en az onun kadar ahlaksızlığa ortak olanlardır. Herhalde tüm namuslular ve namussuzlar olayı çok net anlamıştır.