Maraşlı dizisi yeni bölüm neden yok? sorusu arama motorlarında araştırılıyor. Maraşlı dizisi oyuncusu Burak Deniz, korona virüsüne yakalanmasının ardından kendini evinde karantinaya aldığı açıklandı. Deniz'in korona virüsü testinin pozitif çıkması set çalışmalarını da aksattı. Maraşlı dizisinin yeni bölümü bu sebeple ATV yayın akışından kaldırıldı. Dizi, bu hafta ekranlarda olmayacak. Yeni çıkması beklenen fragmanında da olması dizi severlerde Maraşlı dizisi yayından mı kaldırıldı? Maraşlı dizisi yeni fragmanı neden yok? Maraşlı neden yayınlanmadı? gibi soru işaretleri oluşturdu.

Maraşlı oyuncusu Burak Deniz'in son durumu

Başarılı oyuncu Burak Deniz’in koronavirüse yakalandığı haberi daha önce duyurulmuştu. Deniz, kendini evinde karantinaya aldı. Dizide başrole sahip olan Burak Deniz’in bu durumu set çalışmalarını da aksattı ve ATV yayın akışından Maraşlı dizisinin yeni bölümü de kaldırıldı.

Oyuncuların da sosyal medyada evlerinde yaptığı paylaşım nedeniyle çekimlerin bir süre daha yapılmayacağına işaret ediyor.

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz yeniprojeye dahil oldu!

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek yeniden çekeceği Cahil Periler'in kadrosuna Maraşlı dizisindeki güçlü oyunculuğuyla adından başarıyla söz ettiren Burak Deniz'i kattı. Deniz dizide, Asaf adındaki fotoğrafçıyı canlandıracak.

“Cahil Periler” ile adını dünyaya duyuracak

Çekimleri Haziran ayında başlayacak dizi için yoğun bir hazırlık sürecinde olan Özpetek, Burak Deniz ile iki yıl önce tanıştıklarını ve oyunculuğunu yakından takip ettiğini söyledi. Tanıştıkları gün, Burak Deniz’e bir projesinde kendisiyle çalışmak istediğini söylediğini belirten Ferzan Özpetek, Cahil Periler’le bunun gerçekleşeceğini belirtti. Asaf karakterine hayat verecek olan Burak Deniz, dizinin ilk serisinin sonunu İstanbul’a yönlendiren kişi olacak. Haziran ayında İtalya’ya gidecek olan Burak Deniz ise, dizideki rolü için şimdiden çalışmalara başladı.

Cahil Periler dizisinin konusu ve kadrosu

Yönetmen Ferzan Özpetek tarafından, “aşkın, ailenin ve arkadaşlığın bütünleşmesinden doğan yeni anlamların öyküsü” olarak tanımlanan “Cahil Periler”, duygusal bir yolculuk boyunca gerçekleşen değişimi, Antonia’nın öyküsünde anlatıyor.

Gösterime girdiği 2001 yılında 2.5 milyondan fazla kişi tarafından izlenen “Cahil Periler”, İtalya adına katıldığı Berlin Film Festivali’nde eleştirmenlerin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. İtalyan basını Ferzan Özpetek ve filme geniş yer verirken, Özpetek, “İtalyan sinemasını yeniden yaratan üç yönetmenden biri” olarak gösterildi.

MARAŞLI 12. SON BÖLÜM İZLE

MARAŞLI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlhan'ın yanına gelen polisler Ozan'ın cesedini teşhis etmesini ister. Aynı anda telefonuna Ozan'ı öldürürken çekilen gizli görüntülerin gelmesi İlhan'ı korkutur. Köşeye sıkışan İlhan'ı Savaş; Behram'la tanıştırır. Elini kana bulayan İlhan, yasadışı işlere de karışmak üzeredir. İlhan bu çıkmazdan nasıl kurtulacaktır? Maraşlı'nın evine gelen Mahur, kimseyi bulamaz. Mahur, Şirin'den Maraşlı'nın memleketine gittiğini öğrenince Maraşlı'ya her gün aynı yerde bekleyeceğine dair bir not bırakır. Bu sırada Maraşlı, yeni bir sınavdan geçmektedir. Mahur her gün aynı yerde Maraşlı'yı bekler. Maraşlı, Mahur'la buluşacak mıdır? Uyuşturucu sevkiyatının, terör örgütüyle bağlantılı olduğunu bilen Maraşlı, sevkiyatı yapan Savaş ve Behram'ın arasını bozmak için depoya baskın yapar. Bu baskını öğrenen Necati, Maraşlı'nın sadece bir koruma olmadığından emin olur. Maraşlı'nın eline geçen ipucu ise onu Necati'ye götürecek midir? Maraşlı'nın döndüğünü öğrenen Mahur, Aziz'in engellemelerine rağmen Maraşlı'nın evine gider. Mahur'u, Maraşlı'nın evinde bir sürpriz beklemektedir…

Editör: Haber Merkezi