Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Marmara Üniversitesi 86 öğretim üyesi alıyor. Son başvuru tarihi 8 Ocak 2022 olarak duyurulan ilanda yer alan bilgiler şöyle;

Marmara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Fen - Edebiyat Fakültesi, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme  Fakültesi,  Mühendislik Fakültesi,  Sağlık  Bilimleri  Fakültesi,  Sağlık  Hizmetleri  Meslek  Yüksekokulu,  Spor  Bilimleri Fakültesi,  Teknik  Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna aşağıda belirtilen Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde www.marmarapersis.com adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Adaylar aynı ilan dönemi  içerisinde  başvuru  şartlarını sağladığı  sadece  bir  ilana  başvurabilecektir.  Birden  fazla  ilana  başvuru  yapmış  olan adayların  başvuruları  iptal edilecektir.

Yabancı Dille Eğitim yapan Birimlere müracaatlarda Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak  Esaslara  İlişkin  Yönetmelik uygulanmaktadır.  Yurtdışından  alınmış  diplomaların  Üniversitelerarası  Kurulca  denkliğinin onaylanmış  olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.

 

Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi