Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nin 10 yıllık su sıkıntısının şebeke bağlantı yenileme çalışmasıyla ortadan kaldırılması da mahallede büyük sevinç yarattı. Bu amaçla Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel, İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

SUSUZLUK YÜZÜNDEN TAŞINACAKLARDI

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel,  “10 yıldan bu yana mahallemizde su konusunda problem vardı. 2’nci katlara bile su çıkmıyordu. Hatta bu sorundan dolayı Manisa merkeze taşınmayı düşünenler bile oldu. Şuan herkes çok mutlu. MASKİ tüm ekibiyle güzel bir şekilde çalıştı. Artık hiçbir sıkıntımız kalmadı. Mahallem adına, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BÖYLE GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALMAK EMEĞİMİZİN ASIL KARŞILIĞIDIR

İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak da nazik ziyaretinden ötürü Muhtar Yüksel’e teşekkür etti. Daire Başkanı Kaynak, “Muhtarlarımızı böyle güzel sebeplerle ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Motivasyonumuz daha da pekişiyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için ilimiz genelinde tüm personelimizle birlikte çok çaba sarf ediyoruz. Böyle güzel geri dönüşler almak da emeğimizin asıl karşılığıdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi