TV 8 'in sevilen programı Masterchef Haftanın ikinci takım oyununda konsept Balkan mutfağı oldu. MasterChef'te eleme adayları jüri üyelerinin karşısında hünerlerini gösterip elenmemek için mücadele edecek. MasterChef Türkiye'nin 17 Kasım tarihli 115. bölümünde kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları 6 Balkan ülkesinin yemekleriyle jüri üyelerinin karşısına çıktı. Peki, MasterChef'te kimler eleme potasına girdi? MasterChef elemeye kimler kaldı?

MASTERCHEF'TE BU HAFTA ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Eleme potasına giden ilk isim Azize, ikinci aday ise Pelin oldu. Üçüncü eleme adayı Tahsin, dördüncü aday ise Sergen seçildi. Safanur, haftanın beşinci eleme adayı oldu. Adı daha çok yazılan Hasan, haftanın altıncı eleme adayı oldu

1- Azize

2- Pelin

3- Tahsin

4- Sergen

5- Sefanur

6- Hasan

 masterchef

 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çarşamba gecesi Dokunulmazlık oyununda yine heyecan dolu anlar ekranlara geldi. Takımların kurulmasının ardından dokunulmazlık oyunda şefler yarışmacılardan 6 Balkan ülkesi yemeklerini yapmalarını istedi. Menüde Bosna Hersek'ten ascinica, Makedonya'dan tavçe gravçe, Romanya'dan papanaşi, Hırvatistan'dan Brudet, Arnavutluk'tan elbasan tava, Bulgaristan'dan tikvenik vardı.

Düello şeklinde oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmacılara verilen süreler de değişti. Üçer yarışmacı ile iki grup halinde gerçekleşen mücadele sonrası şefler oylarını kullandı. Şeflerin oy sonuçlarına göre 3-2 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2021’de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu için siyah önlüklerini giyerek mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan dört grupta verilen ürünler ile 40 dakika içinde yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.


Editör: Haber Merkezi