Danilo, Mehmet ve Somer şefin eşliğinde MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Şefler MasterChef'te en başarılı tabağı seçiyor ve dokunulmaz olan isim belli oluyor. Dokunulmazlığı kazanan isim MasterChef'te eleme adayını belirliyor. Programı kaçıranlar MasterChef eleme adayları kimler oldu, MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? sorusuna cevap arıyor. İşte yeni bölümden detaylar..

MASTERCHEF SON BÖLÜM ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

MasterChef 81. yeni bölümde oynanan 3. dokunulmazlık oyununun ardından her zaman olduğu gibi günün daha az başarılı tabağını yapan iki isim eleme potasına girdi. MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Emre eleme potasına Ateş'i gönderdi ve böylece eleme adayı belli oldu.

MasterChef

Kırmızı takımda yapılan oylama sonrası en çok yazılan Safanur oldu. Böylece MasterChef 6. eleme adayı da Safanur olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

MasterChef Türkiye yeni bölümde en başarılı tabağı yapan ve şeflerden tam puan alan Emre dokunulmazlık oyunununu kazandı. Dokunulmazlık oyununda en başarılı iki tabak Emre ve Burcu'nun tabakları oldu. MasterChef Emre, ''Sunumda kafa karışıklığı yaşadım.'' dedi. Somer Şef, ''7. haftaya hoş geldin diyoruz.'' açıklamasını yaptı. 

MasterChef

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

Kırmızı takım bu kez bireysel dokunulmazlığı almak için önlük giydi. Şeflerin istediği yemeği en iyi şekilde yapmak için yarışmacılar zorlu oyundan elinden geleni yaptı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef bu turda yarışmacılara tam 40 dakikalık süre verdi. Sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına bakarak oylarını verdi. Değerlendirme sonucunda gecenin en iyi tabağını çıkaran Emre oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU MENÜSÜ VE KAZANAN TAKIM

Tepsi içli köfte: Mavi takım 7-2

İslim kebabı: Mavi takım 6-3

Kabak çiçeği dolması: Mavi takım 9-0

Haşhaşlı revani: Mavi takım 5-4

Editör: Haber Merkezi