Masterchef Eren Kaşıkçı'nın hayatı ve hikayesi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masterchef Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Tüm rakiplerini geçen Masterchef Eren Kaşıkçı 2021 sezonunda şampiyon olmayı başardı.. Programı izleyenler Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında? Masterchef Eren evli mi, ınstagram adresi nedir? sorularına cevap arıyorlar. Masterchef Eren evlendikten sonra eşiyle beraber Gökçeada'ya taşındıklarını açıklamıştı.

MASTERCHEF EREN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1989 doğumlu olan Eren Kaşıkçı 32 yaşındadır. Kırıkkale doğumlu olan yarışmacı Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Yarışmaya Gökçeada’dan katılan Eren Kaşıkçı evli ve bir çocuk babasıdır. 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamamıştı. MasterChef Eren 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim almıştır. Gökçeada'da bir otelde şeflik yapan Eren, MasterChef'te birinci olmak için son olarak finalde mücadele edecek.

Masterchef Eren

MASTERCHEF EREN EVLİ Mİ, KARISI KİMDİR?

Eşi Ecem Kaşıkçı ile 2015 yılında, çalıştığı otelde tanıştığını ifade eden MasterChef Eren, birlikte Bodrum'a yerleştiklerini ifade etmektedir. 'Oraya yeni hikayeler yazmaya gittik' diyen Eren, 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını söylüyor.

MASTERCHEF EREN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef'in dikkat çeken yarışmacısı olan MasterChef Eren Kaşıkçı'nın Instagram hesabı 'kizilsakalinmutfag' kullanıcı adıyla platformda yer almaktadır. Şu an itibariyle Instagram hesabında 201 bin takipçisi bulunan MasterChef Eren, eşi ve kızının yer aldığı fotoğrafları sık sık paylaşmaktadır.

 

Editör: Haber Merkezi