MasterChef Fatma Polat, izleyiciler tarafından merakla araştırılan isimler arasında yerini aldı. Tv8 ekranlarında yayınlanan programda ana kadro belirlendi. Kadroda ilk önlüğü almaya hak kazanan isim olan Fatma'nın hayatı merak konusu oldu. Peki, MasterChef Fatma kimdir? MasterChef Fatma Polat kaç yaşında, evli mi, kaç çocuğu var?

FATMA POLAT KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Fatma Polat, aslen Sivaslı'dır. 38 yaşında olan Fatma Polat, psikoloji ve sosyoloji okuyor. Aynı zamanda aile danışmanlığı yapıyor.

Üç çocuğu olan Fatma Polat'ın çocuklarından biri 17, biri 13 biri 11 yaşında. 17 Yaşındaki oğluyla beraber yarışmaya katıldı. Fatma, ilk 16 arasına kirazlı mantı yaparak dahil oldu.

MasterChef Fatma Polat

FATMA POLAT NERELİ, MESLEĞİ NEDİR?

Fatma Polat Sivaslı olduğu halde eşinin memleketi olan Malatya'nın yumurtalı köftesini denedi. Kayınvalidesinin tarifiyle yemeğini ortaya koyan Fatma Polat hayatta her şeyi başarabileceğini iddia ediyor. Boks yapmak Fatma Polat'ın hobilerinden biridir.

Çocuklarıyla beraber boks sporu yapan Fatma Polat'ın çok güzel Türkçe konuştuğunu Somer Şef ifade etti. Hayattan kopmayan ve disiplinli bir yapısı olan Fatma Polat Danilo Şef'ten evet aldı. Mehmet Şef öğrenmeye açık olduğunu ifade etti ve dengeli bir tat tutturduğunu söyledi. Duruşuna saygı duyduğunu söyleyen Mehmet Şef Fatma Polat'a bir şans verdi.

Somer Şef de Fatma Hanımın hayatını çok beğendiğini ve etkilediğini söyledi. Somer Şef Fatma Polat'ın oğlunu çağırdı. Annesinin yaptığı yemeği stüdyoda deneyen oğlu evde beğenmediği yemeği burada beğendi. Oğlu annesini sınıfta bırakmışken jüri geçirdi.

Editör: Haber Merkezi