Masterchef 2021'de İbrahim ana kadroya girdi mi? 1 Eylül'de Masterchef'te ana kadroya katılan 4. yarışmadı İbrahim Cingözler oldu. Birinci olmasının ardından MasterChef İbrahim kimdir, nereli, kaç yaşındadır? detayı merak ediliyor. Bir diğer merak edilen soru MasterChef İbrahim ana kadroya girdi mi? cevabı...

MASTERCHEF İBRAHİM KİMDİR?

İbrahim Cingözler bir arkadaşının ısrarı ile MasterChef'e katılmıştır. 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü oynanan oyunda ana kadroya katılmaya hak kazanan 4. yarışmacı olmuştur. İbrahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya Bodrum’dan katılıyor. Yarışmaya Bodrum'un yöresel ürünleriyle hazırladığı 'Egeden' isimli yemekle katıldı. İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılıyor fakat memleketi Adana'dır. Programda Adanalı olduğunu söylemiştir. Masterchef yarışmasına bir arkadaşının ısrarı ile katıldığını belirtmiştir. 25 yaşındaki İbrahim Cingözler bugün itibariyle ana kadroya katılmaya hak kazanmıştır.

MasterChef İbrahim Cingözler

İBRAHİM CİNGÖZLER ANA KADROYA GİRDİ Mİ?

Bugün yapılan final turunda İbrahim Cingözler ana kadroya girmeye hak kazandı.

1 EYLÜL 2021 MASTERCLASS KAZANANI İBRAHİM OLDU!

1 Eylül Çarşamba günü yapılan Masterclass yarışmasının kazananı İbrahim oldu. İbrahim, Tahsin ile birlikte baklava yarışmasında finale kaldı. Jüriler İbrahim'in tatlısını daha çok beğendi. İbrahim kahve makinesinin sahibi oldu.

Editör: Haber Merkezi