TV8'de yayınlanan MasterChef programı ilgiyle takip ediliyor. MasterChef'te 16 yarışmacı ikinci kaptanlık için kıyasıya yarışacak. Bu sebeple MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Tantuniyi en iyi yapan yarışmacılar kırmızı ve mavi takım kaptanı olacaklar. MasterChef yarışmacılarının tabaklarını Mehmet, Danilo ve Somer şef tadım yaparak kaptanları belirleyecek. 

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef yeni bölümünde herkesin yemeyi sevdiği ve Türkiye'de çok sevilen yemekler arasında yer alan tantuni yapılması istendi. MasterChef'te yarışmacılar en leziz tantuni için elinden geleni yaptılar ve Üç jüri üyesinin belirlediği yarışmacıların tabaklarını ikinci tadımı ardından kaptan netleşecek. Ancak henüz kaptanlık oyununu kim kazandı belli olmadı. 

MasterChef birincisi

MASTERCHEF MAVİ VE KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef yeni bölümde mavi ve kırmızı takım kaptanı henüz belli olmadı. En güzel yemeği yapıp jüri üyelerinden tam not alan kişiler MasterChef'te kırmızı ve mavi takım kaptanı olacak.. 

MASTERCHEF YENİ BÖLÜMDE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Masterchef 30 Ağustos Zafer Bayramı günün gerçekleşen programda stüdyoda çoşku dolu anlar yaşandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle stüdyoda dev bir Türk Bayrağı yer aldı ve kırmızı beyaz detaylar stüdyoyu süsledi. 

MASTERCHEF 2021 ANA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Fatma Polat

Hamza Mercimek

Burcu Önal

İbrahim Cingözler

Tunahan Ak

Milhan Erdem

Emre Büber

Mert Yılmaz

Safanur Bol

Sergen Özen

Tahsin Küçük

Eren Kaşıkçı

Dilara Başaran

Şükrü Özsarı

Görkem Demiral

Hasan Biltekin

Editör: Haber Merkezi