TV8'in sevilen programı MasterChef'te Mert Ateş Durukan yarışmaya tüm hızıyla devam ediyor. Mert Ateş Durukan zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. MasterChef Mert Ateş Durukan kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram adresi ne? MasterChef Mert Ateş ilk defa kaptan olmanın heyecanını yaşıyor. 

MERT ATEŞ DURUKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

17 Aralık 2002 doğumlu olan Mert Ateş Durukan, İstanbul Başakşehir'de doğdu. 19 yaşında olan Mert Ateş Durukan, 6 yıldır aşçılık mesleğiyle uğraşıyor. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri mezunu olan yarışmacı Masterchef'e katılmadan önce İzmir'de aşçılık yapıyordu. Mert Ateş Durukan mesleğe anneannesi sayesinde başladığını belirtiyor.

mert ateş

Mert Ateş Durukan, lisede aşçılık bölümü okumuş. Annesi ile ayrı bir eve geçtiği 9-10 yaşlarında iken annesi işten gelene kadar yemekleri o hazırlıyormuş.  Mert Ateş Durukan, ailenin tek çocuğu. Annesi muhasebeci, babası ise turizm sektöründe çalışıyor.

Yaşının küçük olmasına aldanılmamasını, buraya kendini kanıtlamaya geldiğini ve rakiplerine güçlü olduğunu göstereceğini ifade etti.

Somon yemeği yaparak şeflerin karşısına çıkan Mert Ateş Durukan, üç evet alarak sonraki tura geçmeyi başardı.

MERT ATEŞ DURUKAN'IN INSTAGRAMI NEDİR?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mert Ateş Durukan'ın Instagram hesabı: @drknates'tir. Mert Ateş Durukan'ın Instagram hesabında bugün 44 bin takipçisi bulunmaktadır.

Editör: Haber Merkezi