Masterchef Milhan Erdem ana kadroda yerini aldı ve yarışmaya devam etmekte. Zaman zaman yaşadığı diyaloglar ve başarıları ile Masterchef Milhan Erdem hakkındaki detaylar arama motorlarında araştırılmakta. Milhan Erdem Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 2019 yılında mezun oldu. Peki Masterchef Milhan Erdem kimdir, kaç yaşında? Masterchef Milhan Erdem nerelidir?

MASTERCHEF MİLHAN ERDEM KİMDİR

Masterchef'te yarışan Milhan Erdem, 2001 doğumludur. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindendir. Kütahya'da bulunan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 2019 yılında mezun oldu. Aslen Kütahya Tavşanlılıdır ve yaşantısını İstanbul ve Kütahya'da sürdürmektedir.

Masterchef Milhan Erdem

Milhan Erdem Türk yemeklerini tanıtmak için Kırgızistan’a davet edilmiştir. Milhan Erdem Nişantaşı’nda Lübnan yemekleri olan bir restoranda çalışmaktadır. Ayrıca başarılı yarışmacı Almanya'da çalışmıştır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazandı. Milhan Erdem Antalya EXPO'da düzenlenen yemek yarışmasında yılın altın genç şefi seçilerek kupa ve altın madalya almıştır. 

İzmir'de düzenlenen yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye'de düzenlenen yarışmada balık kategorisinde de altın madalya kazanmıştır.

MASTERCHEF MİLHAN ERDEM İNSTAGRAMI NE?

Masterchef Milhan Erdem'in instagram adresinde 18 Bin takipçisi bulunuyor. İnstagram adresi ise "milhanerdemm"dir. 

Editör: Haber Merkezi