Türkiye’nin fenomen yemek yarışma programı MasterChef Türkye, 2021 sezonunda yine seyircisinin karşısına çıkacak. TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan MasterChef Türkye'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. Başladığı andan itibaren reytinglerde üst sıralara çıkmayı başaran yarışmanın yayın tarihi sorgulanıyor. 

TV8’in sevilen programları arasında yer alan MasterChef, yeni bölümleriyle bu sene de ekranlarda olacak.

MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2021?

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği MasterChef yarışması her sene Survivor programının ardından başlıyor. Survivor 2021’in çeyrek finale girmesiyle birlikte 2021 sezonu için geri sayıma başlayan MasterChef yarışmasının ne zaman başlayacağı ve TV8 de mi yoksa Exxen’de mi yayınlanacağı merak ediliyor. Hal böyle olunca yeni sezon kadrosu ve yarışmacıları da merak edilen MasterChef, hayranlarının yakın markajına yeniden giriyor. Resmi bir açıklama için ise gözler Acun Ilıcalı’ya çevriliyor.

 Her sene Survivor yarışmasının ardından başlayan MasterChef, 2021 yılında da aynı şekilde başlayacak. Ancak, MasterChef 2021 yarışmasının başlama tarihi için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçen sezon yayınlanan MasterChef 2020, Survivor 2020’nin finalinin ardından 17 Temmuz tarihinde yayın hayatına başlamıştı. Yine Survivor yarışmasının finalinin temmuz ayına denk geleceği iddia edildi. Bu nedenle MasterChef’in geçen yılki yayın tarihine paralel bir aralıkta yayına geçeceği konuşulan konular arasında yer aldı. Öte yandan MasterChef yarışmasının TV8'de mi yoksa Exxen'de mi yayınlanacağına dair henüz Acun Ilıcalı'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

masterchef


3 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu canlı yayında açıklanan sonuç ile belli olmuştu. Son ikiye kalan Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı, seyircilerine eşsiz lezzetler hazırladıkları bir yarış sunmuştu. İkilinin arsındaki dostluğun da sıkça görüldüğü finalde tatlı bir rekabet yer almıştı. Rakibi Barbaros Yoloğlu'nu elemeyi başaran Serhat Doğramacı ise şampiyonluk kupasını ve arabayı kazanan isim olmuştu. Şeflerin oyuyla en iyi yemeği yapan Serhat, birinciliğinin ardından “bir değil iki şampiyon var” ifadelerini kullanmıştı.

 

Editör: Haber Merkezi