Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye’de her geçen farklı lezzetler ekrana taşınıyor. Program sayesinde birçok yemeğin yapılışını öğrenen izleyeciler yarışmacıların hayat hikayelerini internet ortamında araştıyor. Bu isimlerden biri de Pelin Zaman oldu. Peki, MasterChef Pelin kimdir, evli mi? Pelin Zaman kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilen ayrıntılar...

MASTERCHEF PELİN ZAMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Pelin Zaman 2 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya geldi.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, iki sene açık öğretim okuyarak aşçılık eğitimi almıştır.

Bugüne kadar çok sayıda ülke gezen Pelin Zaman hayatının bir döneminde Amerika’da yaşamıştır. Dünya mutfağına ilgisi olan yarışmacı güzel yemek yaptığını ve yemeklerini tadanların çok beğendiğini düşünüyor. İleride kendisine ait bir işyeri açmak istiyor.

Diksiyon eğitimi bulunan Pelin Zaman, şeflerin isteği üzerine birinci turda son çağrı anonsu yapmıştı.

MasterChef Pelin'in sevgilisi kim?

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımda başarılı şarkıcı Gökhan Akar'ın şarkılarını ekleyen Pelin Zaman'ın, bu şarkıcıya hayran olduğu düşünülüyordu. Ancak işin aslı geçtiğimiz gece ortaya çıktı.

Şarkıcı Gökhan Akar, Pelin Zaman'ın eleme turundan çıkmasıyla birlikte, Pelin'le olan bir fotoğrafını paylaştı ve altına ''Hep en güzelini hak ediyor. Duruşuyla ders veriyor. Aslında bizlere bir şeyler öğretiyorsun. Gönüllerde zaten birincisin. Asla pes etme ve kalbinin sesini dinle.'' notunu ekledi. Pelin Zaman ise bu paylaşımı kendi hikayesine ekledi ve içinde ''S.S'' yazdı. Bu paylaşımlardan sonra şarkıcı Gökhan Akar'la Masterchef Pelin'in sevgili olduğu iddia edildi.

 

Editör: Haber Merkezi