MasterChef Pelin Zaman mesleği hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. MasterChef Pelin Zaman düzgün diksiyonu ve başarılı tabaklarıyla gündeme geliyor. Programı sevenler tarafından Pelin Zaman kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Pelin Zaman çok sayıda ülke gezmiştir. 

MASTERCHEF PELİN ZAMAN KİMDİR? 

Pelin Zaman 2 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yarışmaya İstanbul’dan katılan MasterChef Pelin, hava limanında yolcu hizmetleri memurudur. İşletme mezunu olan Pelin Zaman, iki sene açık öğretim okuyarak aşçılık eğitimi almıştır.

MasterChef Pelin zaman

Bugüne kadar çok sayıda ülke gezen Pelin Zaman hayatının bir döneminde Amerika’da yaşamıştır. Dünya mutfağına ilgisi olan yarışmacı güzel yemek yaptığını ve yemeklerini tadanların çok beğendiğini düşünüyor. İleride kendisine ait bir işyeri açmak istiyor.

Diksiyon eğitimi bulunan Pelin Zaman, şeflerin isteği üzerine birinci turda son çağrı anonsu yapmıştı.

MASTERCHEF PELİN ZAMAN'IN ANA KADRO YOLCULUĞU 

Şeflere, Porto Riko yemeği olan Mofongo yapan Pelin Zaman, üç evet oyu alarak sonraki tura geçmişti. Üçlü düello turunda Kübra ve Rümeysa isimli yarışmacılarla yarıştı. Yarışmacılardan 45 dakika içerisinde İtalyan usulü Minestrone çorbası yapmaları istendi. En başarılı çorbayı yapan MasterChef Pelin oldu ve üst tura çıkmayı başardı.

Final turunda ana kadroya giremeyen Pelin, yedek yarışmacılar arasına girmeyi başardı. Yedek yarışmacılar ile yapılan beşinci turda gecenin en iyi lazanyasını yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başardı.

PELİN ZAMAN INSTAGRAM HESABI

Masterchef Pelin Zaman sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Pelin Zaman'ın 22 bin kişiye yakın takipçisi vardır ve instagram adresi "pelinzamannn"dır.

Editör: Haber Merkezi