MasterChef Rabia Nur hakkında detaylar eleme potasına girmesinin ardından merak ediliyor. MasterChef Rabia Nur hayallerini gerçekleştirmek için geldiği programdan elenecek mi? Programda kendisini sevenler MasterChef Rabia Nur hakkında aramalar gerçekleştiriyorlar. Peki MasterChef Rabia kimdir, nereli kaç yaşında? İşte MasterChef Rabia Nur'un Instagram adresi...

MASTERCHEF RABİA NUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Rabia Nur, 21 yaşında ve aslen Rize'li olduğu bilinmektedir. Liseyi Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan MasterChef Rabia, 2019 yılında Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü'nü tamamladı. 2021 yılında da Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur.Şuan Dream Group şirketinde çalışıyor. 

MasterChef Rabia Nur

MASTERCHEF RABİA NASIL ANA KADROYA GİRDİ, HANGİ YEMEKLERLE?

MasterChef'te Rabia Nur ilk turda pancar soslu, sarımsak püreli levrek yapmış ve Danilo, Mehmet ve Somer şeften 3 evet alarak başarıyla ilk turu geçmiştir.. İkinci turda ise Özlem, Rabia Nur ve Selim düellosu yapıldı. Yarışmacılardan etli sebze çorbası hazırlamaları istendi. Rakiplerini elemeyi başaran Rabia, haftalarca ana kadroya girebilmek için mücadele verdi. Masterchef'in 82. bölümünde yarışmacılardan sufle hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda en iyi sufleyi hazırlayan ve ana kadroya giren son isim Rabia Nur Çamurlu oldu.

MASTERCHEF RABİA NUR'UN INSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

MasterChef Türkiye'de yarışmaya devam eden Rabia Nur Çamurlu'nun Instagram adresi 'rabianurcmrl' olarak kayıtlıdır.MasterChef Rabia'nın Instagram adresinde 30,6 bin takipçi bulunmaktadır. Yarışmacıların takipçi sayıları yarışmada kaldığı gün oranında giderek artmaktadır. 

Editör: Haber Merkezi