Masterchef yarışmasında Sergen başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Masterchef Sergen finalde son dörde kadar kaldı. Masterchef Sergen hakkında detaylar onu ekranda görenler tarafından merak ediliyor. Uzun yıllardır aşçı olan ve ödüller de kazanan Masterchef Sergen son üçe kalabilecek mi? Master chef Sergen kimdir, nereli mesleği nedir? cevabı haberimizde.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

Sergen Özen, 1996 doğumludur. MasterChef'e Tekirdağ'dan katılan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yaşadığı unutkanlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti. MasterChef Sergen Özen, genç yaşlardan bu yana aşçılık ile ilgileniyor. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti. Yaptığı birçok yemek ile çeşitli ödüller kazanmıştır. İstanbul'daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Sergen Özen yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, özellikle et yemeklerinde kendisine güveniyor. 

masterchef sergen

MASTERCHEF İLK OYUNU KİM KAZANDI?

2021 MasterChef Türkiye yarışmasında final üçlüsü şekilleniyor. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kaldı. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim ikinci finalist olacak. Eren ilk finalist olmuştu. İkinci yarı finalist ise Tahsin olmuştu. Bugün ise Tahsin ile Sergen karşı karşıya geliyor.

Pekin ördeği tarifi sonrası yüksek puan alan isim belli olacak...

Sergen: 23

Hasan: 21

 

Editör: Haber Merkezi