MasterChef Türkiye'in ilk turunda şefleri gülme krizine sokan Tunahan Ak, elenmeden yoluna devam ediyor. Masterchef 2021'de ana kadro seçmelerinde başarılı olan Tunahan'ın yaşamına dair bilgiler araştırılıyor. Peki, MasterChef Tunahan Ak kimdir? Tunahan Ak kaç yaşında, nereli? Genç yaşta MasterChef'e katılan Tunahan Ak aşçılık lisesi mezunudur. 

MASTERCHEF TUNAHAN  AK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Masterchef Türkiye 2021'in en genç yarışmacıları arasında yer alan Tunahan Ak, 19 yaşındadır.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Tunahan, aşçılık lisesinden mezun olmuştur. Bolu'da 4 sene yatılı okuyan Tunahan, 1,5 yıldır Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalışmıştır.

Sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Tunahan, hayatında bir değişiklik istediği için yarışmaya katıldığını belirtmişti. 

Tuhanan zaman zaman yaptığı çıkışlarla seyircinin ilgisini çekmektedir.

TUNAHAN AK MASTERCHEF'TE NELER YAŞADI?

İlk turda tatlı patates yatağında bonfile hazırlayarak şeflerin beğenisine sunan Tunahan Ak, şefleri gülme krizine soktu. Şeflerin verdiği kararla bir üst tura çıkmaya hak kazandı. İkinci turda Azade ve Mehmet ile eşleşen Tunahan, bir üst tura çıkmak için kabak çorbası yemeği hazırladı. Şeflerin verdiği kararla rakiplerini geride bırakarak üst tura yükseldi. Ana kadro seçmelerinde barbunyalı profiterol yaparak Masterchef 2021'in ana kadrosuna dahil olmayı başardı.

 

Editör: Haber Merkezi