MasterChef Türkiye 2021 heyecan giderek artıyor. Yarışmacılar ana kadroya girmek içi ter dökerken şeflere en iyi yemekleri sunmaya çalışıyor. Yaptığı espiriler ve bazı davranışlarla seyirci tarafından sevilen yarışmacılardan Tunahan Ak. bu gecenin sonunda göz yaşlarına hakim olamadı. Yarışmanın son bölümünü kaçıranlar, MasterChef Tunahan elendi mi, kazandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

MASTERCHEF TUNAHAN ELENDİ Mİ, KAZANDI MI?

MasterChef Türkiye 2021'de 3 tur yarışmları yapılıyor. Tunahan Ak da bu akşam ilk turda en yemek yapan 5 kişi arasında yer aldı. Son beşe kalmayı başaran genç yarışmacı rakiplerini geçerek en iyi yemeği yaparak Masterchef 2021'in ana kadrosuna dahil olmayı başardı.

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR, NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Tunahan Ak, 19 yaşındadır. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuştur.

1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. Tunahan, yarışmada barbunyalı profiterol yaparak ana kadroya geçmeye hak kazandı.

MASTERCHEF TUNAHAN AK GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

MasterChef 2021'de ana kadronun 5. ismi olmak için yarışan yarışmacılar nefes kesen bir mücadelenin içine girerken adaylardan biri olan Tunahan şeflerin kararını beklerken gözyaşlarını tutamadı.

Bu gecenin birincisi oaln Tunahan Ak duygusal anlar yaşarak şu sözlere yer verdi:

"Ağlamadan muhtemelen konuşamayacağım. Gün geçtikçe hiç ümidim kalmamıştı. Bu yarışmaya başvurmadan önce de yaşamaktan hiç ümidim yoktu. Sıkılmıştım artık. Boşa kürek çekiyordum. Bu hayatta boşa kürek çekmek bana göre değil. Boşa kürek çekmediğimi öncelikle kendime kanıtladığımı düşünüyorum."

Editör: Haber Merkezi