Evli ve 3 çocuk sahibi Güzide Mertcan, Masterchef Türkiye’nin başarılı yarışmacıları arasında bulunuyor. Peki, sadece yarışma performansıyla değil, yaşadığı milyonluk villasıyla da dikkatleri üzerine çeken Masterchef Türkiye Güzide Mertcan hakkında kimdir, kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde…

GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

Güzide Mertcan 2 Nisan 1988 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 31 yaşında olan Güzide, Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Güzide Mertcan evli ve 3 çocuk annesi.

MUSTAFA MERTCAN KİMDİR? MESLEĞİ NE?

Mustafa Mertcan, 1981 yılında Kastamonuda doğdu ve üniversite hayatında ilgi duyduğu simülatör alanında ilk girişimlerini yapmaya başladı. Yıllarca üzerinde çalıştığı simülatörün ise ilk piyasa sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi.

Kurucusu olduğu Dof Robotik A.Ş. tüm dünyada 40'tan fazla ülkede 300'den fazla hareketli sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinden biri oldu. Dof Robotik A.Ş., 2011 yılında yurtdışına açıldı.

Şirket en son 2016 yılında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA'dan Brass Ring Award ödülü aldı.

Güzide Mertcan, İstanbulda lüks bir villada yaşıyor. Evinin fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Mertcan'ın evinin değeri 7 milyon TL olduğu iddia edilmişti.

Güzide son açıklamasında “Bizim sitede 80 tane ev var. Bizimkinden pahalı binlerce villa var. Muhafazakar aile sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi siz cevap verin o zaman. Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanıyor?” demişti.

Milyonluk villası ile çok konuşulan MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan’ın evini 8,5 milyon TL'ye satılığa çıkardığı iddia edildi.

GÜZİDE MERTCAN'DAN TİRAMİSU TARİFİ

 

Editör: Haber Merkezi