MasterChef Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Bu akşam yayın akışında kolaj bölümünün ekrana verilmesiyle akıllara MasterChef yok mu, neden yok? MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman? gibi sorular geldi. Biz de sizler için detaylara haberimizde yer verdik.

MASTERCHEF YOK MU, NEDEN YOK?

MasterChef yeni bölümü bu akşam ekrana gelmiyor. Programın bayram sebebiyle ekrana verilmedi. Bu akşam kolaj bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü 25 Temmuz Pazar akşamı seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

MasterChef

MASTERCHEF HAKKINDA

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli aşçılık yarışması MasterChef'in Türkiye uyarlaması. 2011'de bir sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. 2018'de Acun Medya yapımcılığında TV8'de yayımlanmaya başladı.

MASTERCHEF SOMER ŞEF KİMDİR? MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında Somer Şef olarak bilinen Somer Sivrioğlu'nun hayatı merak ediliyor.

1971 tarihinde İstanbul, Kadıköy'de dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 senesine kadar Türkiye'de kalmıştır. Türkiye'de uzun yıllar annesi ile birlikte çalışan usta şef'in annesi restoran ve bar işletmeciliği görevi yapmış olan Sivrioğlu, 25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya'ya gitmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan deneyimli isim daha sonra master yapmıştır.

Sivrioğlu, Sydney'de kuzeni ile beraber 'Efendy' isimli bir Türk restoranı kurmuştur. Menüsünde birçok türk lezzeti bulunan bu restoran dünyada Türk lezzetlerini temsil eden bir marka haline gelmiştir. Sivrioğlu, bir dönem Lezzet Yolculuğu isimli bir radyo programını sunmuş ve ayrıca köşe yazarlığı da yapmıştır.

En iyi restoran, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü gibi çok dalda ödül kazanmış olan Somer Şef, Efendy isimli restoranı ile Sydney'de en iyi bilinen lezzet duraklarından biri olmuştur. Misafir jüri olarak Türk mutfağını tanıtmak amacıyla MasterChef Avustralya’da yer almıştır. 2015 senesinde ise Türk mutfağını sevdirmek amacıyla Türk yemeklerini içeren bir kitap hazırlamıştır.

Masterchef Türkiye isimli programda jürilik yapmaya devam eden Somer Sivrioğlu, Aslı Sencer ile evliydi. Daha sonra Sencer'den boşanan Sivrioğlu, 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi