TV8'in sevilen programı MasterChef yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım arasında dokunulmazlık yarışı yaşandı. MasterChef'te yarışmacılar en başarılı tabağı çıkarmak için kıyasıya mücadele verdi. MasterChef'te eleme adayları yeni bölümde belli oldu. Yarışmanın yeni bölümünde MasterChef bireysel dokunulmazlık kazanan isim de belli oldu. Peki MasterChef elemeye kimler kaldı? İşte detaylar...

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef son bölümünde bireysel dokunulmazlık oyununu mavi takım kaptanı Tahsin kazandı. Dokunulmazlığın sahibi olan Tahsin haftanın ikinci eleme adayı olarak Rabia'nın ismini verdi. MasterChef üçüncü adayı belirlemek için ise mavi takımda oylama gerçekleşti. Yarışmacıların kullandıkları oy sonuçlarına göre MasterChef 3. eleme adayı ise Eren oldu. Böylece Rabia ve Eren eleme potasına girdi.

MasterChef'te eleme

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Danilo,Mehmet ve Somer şef yarışmacılardan Ege mutfağından 7 çeşit yemek hazırlamalarını istedi. Zeytinyağlı fava, arapsaçı kavurması, sinkonta, Girit kabağı dolması, sütlü balık, çöp şiş ve şambali tatlısının yapıldığı oyun esnasında şefler takımların tezgah değiştirmesini istedi. Zorlu menü için ise tam 1 saat süre verildi.

Süre sonunda şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. Değerlendirme sonucu kırmızı takım, 4-3 skorla ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Böylece mavi takım bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti.

MasterChef'te eleme

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2021 son bölümde dokunulmazlık yarışı nefesleri kesti Dokunulmazlık zırhını kırmızı takıma kaptıran mavi takım gecenin kritik eleme adayı oyunu için bir kez daha tezgah başına geçti ve enginar dolması ürününü en başarılı şekilde yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanmak için hünerlerini gösterdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim en başarılı ürünü çıkaran Azize, Tahsin ve Eren arasından, Tahsin oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme adayı belirleme hakkına sahip oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI

Tahsin (K)
Mert
Pelin
Eren
Azize
Emre
Burcu
Rabi

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI

Sergen (K)
Safanur
Ateş
Hasan
Milhan
Araz
Dilara

Editör: Haber Merkezi