Bu hafta 6 kişinin eleme potasında olduğu MasterChef Türkiye'den elenen isim belli oldu. Heyecan ve stresin doruklarda yaşandığı eleme gecesinde ilk etapta yarışmacılardan yaratıcılık oyunu istenirken, ikinci etapta yarışmacılardan Mehmet şefin hazırladığı yemeğin yapılması istendi. Peki, MasterChef’de bu hafta kim elendi yarışmadan kim gitti? İşte, MasterChef Türkiye'den elenen isim ve gecenin ayrıntıları…

MASTERCHEF’DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu haftaki eleme potasında 6 yarışmacı vardı. Hafta boyunca 2 oyun kaybeden kırmızı takımdan eleme potasına giren isimler, Gülşah, Duygu, Özgül ve Eray olurken, mavi takımda elenmemek için mücadele eden isimler, Ebru ve Berker idi.

6 yarışmacı için oldukça gergin geçen gecede eleme adaylarından ilk önce yaratıcılık oyunu oynanması istendi.

Şefler, yarışmacılardan dana yanağının ön planda olduğu bir menü hazırlanmasını isterken, oyunun sonunda tabakları beğenilen isimler, Özgül, Eray ve Duygu oldu ve bu yarışmacılar eleme potasından çıktı.

İlk üç ismin potadan çıkmasının ardından, geriye kalan eleme adayları Gülşah, Berker ve Ebru ikinci turda mücadele ettiler. Yarışmacılar, Mehmet şefin hazırladığı duxelle dana pirzola yemeğini yaptılar. Bu etapta yemeği en çok beğenilen Ebru da eleme potasından çıkarak bir hafta daha yarışmada kalma şansını elde etti.

ŞEFLER KARARI ÇOK ZOR VERDİ

Son zamanlraın en zor kararını vermek zorunda kaldıklarını belirten şefler, yaptıkları üç toplantının ardından Gülşah’ın elendiğini açıkladılar.

'MUTLU OLMAK ZORUNDAYIM’

MasterChef Türkiye'ye veda eden Gülşah, 'Mutlu olmak zorundayım, çünkü hayatımda neyin benim için doğru olduğunu bilmiyorum. Belki de buradan gitmem gerekiyor, önümde çok güzel bahar bahçe bir yer var. Her şey için çok teşekkür ederim. Ben başardım' ifadelerini kullandı.

AREM GERİ DÖNDÜ 

MasterChef Türkiye elemelerinde renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Arem Yüce yarışmaya yedeklerden katıldı. Yüce, iddialı olduğunu dile getirdi.

 

Editör: Haber Merkezi