MasterChef’te eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim - hangi takım kazandı? MasterChef’te Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüri üyeliğinde takımlar dokunulmazlık için yarıştılar. MasterChef’te eleme adayı ve dokunulmazlığı kim kazandı sorusu böylece cevap buldu. Son bölümde verilen menüyü en başarılı hazırlayan takım dokunulmazlığı kazandı. Kaybeden takım ise kendi içinde dokunulmazlık için yarıştı. İşte Masterchef son bölüm detayları...

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU, HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8 ile MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı seçilen yarışmacılarla ilgili detaylar şöyle; 

MasterChef

Seçilen menüdeki yemekler bazında tadım yapan ve değerlendiren Mehmet, Danilo ve Somer şefler sırasıyla mavi ve kırmızı takımların aldıkları puanları açıkladı. Bu açıklama sonucunda en yüksek puanı alan mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

MasterChef 10 Eylül günündeki yeni bölümde kırmızı takım dokunulmazlık oyununda başarısız olarak bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etmek durumunda kaldı. Oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından soğan ana malzemesiyle en başarılı tabağı hazırlayan isim Emre oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu.

MasterChef dünkü bölümde bireysel dokunulmazlık oyunu ve takım içi oylama sonrası günün eleme adayları belli oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Emre, eleme adayı olarak Dilara'yı direkt olarak potaya gönderdi. Diğer eleme adayı takım içi oylama sonucu belirlendi ve İbrahim eleme potasına giren yarışmacı oldu.

MasterChef

MASTERCHEF'TE TAKIM KADROLARINDA KİMLER VAR

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Şükrü, Mustafa, Eren, Milhan, Tahsin, Sergen, Tunahan

KIRMIZI TAKIM: Safanur (Kaptan), İbrahim, Burcu, Azize, Mert, Emre, Dilara, Hamza

Editör: Haber Merkezi