Tv8'de yayınlanan ve seyircilerin severek takip ettiği MasterChef Türkiye'de Burcu ve Dilara birbirine girdi! 13 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen 133'üncü bölümde yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı. Kaptanlık oyununu kazanan Burcu, Dilara'ya sert sözlerle yüklendi. Peki, MasterChef Burcu kimdir, aslen nereli, yaşı kaç?

BURCU, DİLARA'YA YÜKLENDİ!

Rakibini seçmeden önce bir açıklama yapan Burcu, "Bu konuda susmak için bayadır elimden geleni yapıyorum ama doğrular ve yanlışlar olduğunda da asla susmam. Bazı şeyler görüyorum çok uzun zamandır farkındayım. Bazı şeyler yaşıyorum görmemezlikten geliyorum. İlk günden beri Dilara'nın kafasında benim onu kaptan yapacağım gibi bir fikir var. Nasıl olduğunu anlamadım ama o zaman da kafam da hiç öyle bir şey yoktuç" ifadelerini kullandı. 

"RAKİP GÖRMÜYORUM"

"Dilara bu konuyu ballandıra ballandıra anlatmasına rağmen, ben dokunulmazlık aldığımda beni tebrik edemeyecek kadar nezaketsizdi. Ne zaman kazansam her aşamada gözünde ve bedeninde hırs ve ihtiras görüyorum. Benden ona bir abla tavsiyesi, 'hırs güzel bir şeydir ama bunu azimle törpülemek gerekir. Yoksa hırs başarının önüne geçer. O yüzden Dilara'yı ne burada ne de başka bir yerde rakip görmüyorum ve kaptan olarak seçmiyorum."

"BANA LAF ATTIN, SES ÇIKARMADIM"

Burcu'ya cevap veren Dilara ise "Beni rakip görüp görmemen umrumda bile değil. Senin abla tavsiyelerine ihtiyacım yok. Senin bu yaşında neler yaptığını, neler konuştuğunu hepsini tek tek biliyorum. İnsanların arkasında konuşup, yüzlerine gülüyorsun. Sabahtan beri yan tezgahımda 'şeytanlar etrafımda, şeytanların nazarı değdi' dedin. Bana laf atıp duruyorsun, sesimi çıkarmıyorum" diye konuştu.

"SEN ŞEYTAN DEĞİLSİN DİLARA, YILANSIN"

Bunun üzerine çok sinirlenen Burcu, "Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın" deyince şefler, tartışmaya müdahale etti. Somer Şef, "Arkadaşlar lütfen birbirinize daha sonra pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Laflarımıza dikkat edelim" ifadelerini kullandı.

 

MASTERCHEF BURCU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

MasterChef Burcu bu hafta kırmızı takım kaptanı oldu. 15 sene Asya’da yaşayan Burcu Önal’ın, İstanbul’da Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.

1986 doğumlu olan Burcu Önal, 15 sene Asya’da yaşamıştır. Küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüyen Önal, aslen Diyarbakırlıdır.

Yemek alanında kendini geliştirdiğini aktaran Burcu Önal, tüm Asya yemeklerini ve mantı tarzındaki yemekleri oldukça güzel yaptığını aktardı.

Yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler almış. Yurt dışında gemilerde garsonluk yaptıktan sonra yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başlamış.

Burcu Önal’ın İstanbul’da Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.

 

Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir.

MASTERCHEF DİLARA KİMDİR?

MasterChef 2021 yarışmacısı olan Dilara, 1997 yılında doğumlu. Dilara Başaran, Turizm Anadolu Lisesi'nde okumuş, daha sonra da Turizm Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur.

15 yaşında stajyer olarak çalışmaya başlayan MasterChef Dilara 7-8 yıldır mesleğe devam ettiğini aktardı. 8 yıllık meslek hayatının 2 yılını Kuveyt'te geçirmiştir. Aslen Tekirdağlı olan Dilara Başaran yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Editör: Haber Merkezi