Masumlar Apartmanı 3. yeni bölüm fragmanı yayınladığı günden beri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Salı akşamları TRT1 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan dizide bu hafta Safiye yine İnci’yi içinden çıkılması zor bir duruma sokarken, diğer yandan Uygar da İnci’nin canını oldukça sıkıyor. İşte Masumlar Apartmanı 3. yeni bölüm fragmanı ve son bölümle ilgili merak edilenler…

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM ÖZETİ

İnci’yi odada kardeşiyle uyurken gören Safiye deliye döner ve onu cezalandırmak için hemen harekete geçer. İnci’nin dedesiyle ilişkisi büyük yara alır. Aşkı ve dedesi arasında kalan İnci’yi zor bir karar beklemektedir. Öte yandan İnci’nin evlerine girmesini hazmedemeyen Safiye, temizlik işini tehlikeli bir boyuta vardırır. Uygar’ın yapacağı son hamle ise İnci’yi daha da zor durumda bırakacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci ve ailesi, Safiye’nin çırpınışlarına rağmen yeni evlerine yerleşir. Artık Han ve İnci aynı apartmandadır. Ancak hem İnci’nin Memduh’a söylediği yalanın ortaya çıkması, hem de Safiye’nin Han’ı kaybetme korkusu gerilimin artmasına neden olur. Buna rağmen Han ve İnci, birbirlerine yaklaşmaktan kendilerini alıkoyamaz. Diğer yandan, ayrılığı asla kabullenmeyen Uygar, İnci’nin başını büyük bir derde sokacaktır.

 

Editör: Haber Merkezi