Her bölümünde seyircisini ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi 35. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Birkan Sokullu, Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi oyuncuların rol aldığı Masumlar Apartmanı 35 bölümde, nci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci’nin yardımlarıyla Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. 

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜM CANLI İZLE

masumlar apartmanı

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han’ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci’nin yardımlarıyla Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. Ege’nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman’ın başını derde sokar. Naci’yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye ise büyük bir risk alarak elindeki son kozu kullanır.

masumlar

MASUMLAR APARTMANI 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular.

Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir.

Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir.

Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.

Editör: Haber Merkezi