Birkan Sokullu ve Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ünlü oyuncuların başrollünde yer aldığı Masumlar Apartmanı 48. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde, Safiye, Han’ın itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur. Esat, Gülben ve Esra, Ceylan’ın sergisini gezerler. Masumlar Apartmanı 48. bölüm  izleme detayları merak ediliyor.

MASUMLAR APARTMANI 48. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE


MASUMLAR APARTMANI 48. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 

Dizinin yen bölümünde, Han, Ceylan’la karşılaşmanın etkisiyle altüst olmuşken gelen bir telefon onu gerçeklere döndürür. Yeni bir kriz sayesinde Ceylan’dan kurtulduğunu düşünür ancak işler beklediği gibi gitmez. Safiye, sokakta yapayalnız kalmanın dehşeti içindedir. Sonunda hiç beklemediği, tanıdık bir yüz yardımına yetişir. Safiye, Han’ın itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur. Esat, Gülben ve Esra, Ceylan’ın sergisini gezerler. Safiye, Naci’yle arasına mesafe koymaya karar vermişken yaşanan bir gelişme, bu kararı uygulamasını engeller ve Safiye gecenin bir vakti kendini hiç beklemediği bir yerde bulur. Han ise olayların akışını değiştirecek bir adım atar.

 

Editör: Haber Merkezi