Masumlar Apartmanı yeni bölümünde diziye Ceylan Ongun katıldı. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Tecrübeli oyuncu kadrosuyla Masumlar Apartmanı 47. bölümü ile ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı son bölümde Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorguluyor. İşte Masumlar Apartmanı son bölüm full izle, Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle ekranı. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

MASUMLAR APARTMANI 48. YENİ BÖLÜM ÇIKTI MI?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 47. yeni bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Dizinin yeni bölümünde Safiye, Han ve Gülben'in yaşadıkları gündem oldu. Bu gelişmelerin ardından Masumlar Apartmanı 48. yeni bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

masumlar apartmanı

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı 47. yeni bölümü adeta nefesleri kesti. Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye’nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben’in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN KİMDİR?

TRT1'in salı akşamları saat 20.00'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizinde Ceylan Ongun karakterini Aslıhan Gürbüz canlandırmaktadır. Aslıhan Gürbüz'ün yaşı, memleketi, daha önce rol aldığı diziler, kısaca hayat hikayesi merak edildi.

16 Şubat 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz’ün çocukluğu Bursa İnegöl’de geçti. Eskişehir Seyitgazili bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Gürbüz, 5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul’dan Bursa İnegöl’e taşındı. Daha sonra Aslıhan Gürbüz’ün babası Turgut Gürbüz hayata gözlerini kapattı. Aslıhan Gürbüz’ün çocukluğundan beri hayali Devlet Tiyatrosu oyuncusu olmaktı. Fakat konservatuvara girdiğinde çok hoşuna gitmediği için bölümü bırakma kararı aldı. Lise yıllarında hiç mi hiç tiyatroyla ilgilenmeyen Aslıhan Gürbüz, Konya Selçuk Üniversitesinde Tiyatro bölümünü okudu.

İlk televizyon macerasına 2004 yılında Büyük Buluşma dizisiyle adım atan Aslıhan Gürbüz o dizide Seda karakteriyle ön plana çıktı. Geçmiş yıllarda yayınlanan Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı Cazibe Abbasova karakteriyle hayran kitlesi giderek büyümüştür. 

Editör: Haber Merkezi