Masumlar Apartmanı yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 14 Eylül'de ilk bölümü yayınlanan dizinin oyuncu kadrosuna Melisa Şenolsun dahil oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri ise geçen sezonun final bölümünde ölmüştü. Dizinin hayranları, Masumlar Apartmanı İnci nasıl öldü? Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı? sorularına yanıt arıyor.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ NASIL ÖLDÜ?

Masumlar Apartmanı'nın ilk sezon finalinde çocuğunu Han'dan uzak büyütmeye karar veren İnci, beklenmedik bir anda trafik kazası geçirmiş, sevdiği adamın kollarında can vermişti. Bu trajik sahne ardından Han, akıl hastanesine kaldırılmıştı.


Masumlar Apartmanı'na sezon finalinde veda ettiği için günlerce konuşulan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ayrılığının nedenini sosyal medyadan açıklamıştı.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Farah Zeynep Abdullah, sezon finalinin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada: " Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci'nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olucak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı. Canım İnci" ifadelerine yer vermişti.

Editör: Haber Merkezi