Dizi sevelerin merakla takip ettiği yapımlardan biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde yine heyecan doruktaydı. Dizinin finali ise seyirciyi yine merakta bıraktı. Eski nişanlısının kapısına giden Han'ın zile basıp basmayacağı merak konusu oldu. Dizinin sıkı takipçileri bu anları kaçırmamak için Masumlar Apartmanı 42. son bölümü kesintisiz izlemek istiyor. İşte detaylar...

Diziseverleri Salı akşamları TRT 1 ekranları başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisis son bölümü  2 Ekim ekranlara geldi.

MASUMLAR APARTMANI 42. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI 42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yayınlanan her yeni bölümü ile izleyicileri ekranları başına çekmeye devam ediyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam ne tür gelişmelerin meydana geleceği de merak içerisinde bekleniyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Han artık ailesinden kaçmaktan vazgeçerek yeniden evine dönme kararı almıştı. Safiye ise, Gülben’e evlenme teklifi eden Esat ve annesinin evlerine gelecek olmalarının telaşı içerisine girmişti. Bu konuda gerilen Safiye’ye yardım eden isim ise Han olmuştu. Safiye ise korkuları ile başa çıkmak ve kardeşinin iyi olmasını sağlamak adına elinden gelenleri yapmıştı. Rüya’nın bir konuşmasına şahit olan Han’ın bakış açısı değişir.

Editör: Haber Merkezi