MEB BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu bugünün en çok merak edilen konuları arasına girdi. BİLSEM sınavına ilkokul 1., 2. ve 3. sınıf düzeyindeki öğrenciler tablet üzerinden dijital olarak katılmış, başarılı olan öğrenciler bireysel değerlendirmeye alınmıştı. MEB’den gelen bilgiye göre MEB BİLSEM mülakat sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Peki, MEB BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte ayrıntılar…

MEB BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığından gelen açıklamaya göre sonuçlar 21 Ağustos tarihinde www.meb.gov.tr üzerinden açıklanacak. Ancak mülakat sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair bir ayrıntı bildirilmedi.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BİLSEM SONUÇLARINA İTİRAZ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bireysel değerlendirme sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen adaylar, itiraz başvurularını 22-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirebilirler.

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN

Tüm değerlendirmelerden başarıyla geçen ve kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayıt işlemlerini 26 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında yapabilecekler.

BİLSEM KAYITLARI NASIL YAPILIR?

BİLSEM’e katılmaya hak kazanan öğrenciler, 26 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında bulundukları illerdeki Bilim ve Sanat Merkezi'ne direkt başvuru yaparak, istenilen belgeler eşliğinde kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

 

Editör: Haber Merkezi